Aqhos AS

4.9 (31 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Håstølen 50, 5918 Frekhaug
  • Åpner i dag klokken 08
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
  • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
  • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud

Aqhos AS

AQHOS er en liten kvalitetsbedrift som leverer produkter til og tjenester til flere markeds segmenter. 
Vi er spesialiser leverandør innen ventilasjon med tilhørende varme & kjøling samt tradisjonelle blikkenslager tjenester m.m. rettet mot det land baserte markedet i Nordhordland. 
Innen HVAC og Proviant segmentet leberer vi produkter og tjenester til Kraft med Petroleums markedet og det Maritime markedet.


Bedriften er spesialisert innen faget ventilasjon med tilhørende kulde og varmepumpe systemer samt tradisjonelle håndverktjenester inne spesielt Blikkenslager faget.


Innen ventilasjon og kjøle faget er vi å regne som en total leverandør. Vi er rådgivere for byggherrer i proff markedet så vel som til huseiere i det private markedet. Vi prosjektere for nye installasjoner og eller for mindre og større oppgraderinger. Vi installerer systemene, igangkjører og gjør de nødvendige innjusteringer. Vi kan tilby service av systemene inklusive filter bytte. Av og til har våre kunder allerede gått til innkjøp av deler av systemene / utstyret. Så da kan vi som regel supplere de produkter og eller tjenester som skulle være nødvendige inklusive Byggeledelse.


Vedrørende Blikkenslager faget kan vi nevne at vi leverer materiell og er utførende for alt innen beslag, stål / aluminiums fasader, tak reparasjoner og eller total om- tekking av gamle tak, produksjon og installasjon av takhetter og inntekking av skorsteiner m. m.
Vi har egen sertifisert stillasmontør og har på lager stillas til eget bruk. Med dette kan gi komplett pris for arbeider som krever dette.


Da vi bestreber å alltid være anerkjent som en kvalitets leverandør. Så ønsker vi å bruke tid med å ha en god dialog med våre kunder og interessenter i tilbudstiden, under prosjekt / service gjennomførelsen men også gjerne etter at arbeidet er ferdigstillt om nødvendig.?


For oss er det viktig å ha fokus på "hvordan vi gjør det" og ikke bare på "hva vi gjør". ? ?

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

  • Åpner i dag klokken 08

Kontakt bedriften