Siste evalueringer (10)

Maling av kjøkken

I forbindelse med oppussing av kjøkken fikk de jobben med å sette opp nye gipsplater på vegger og tak samt sparkling og maling av disse. Sluttresultatet ble meget bra, vi kunne ikke vært mer fornøyd! Løsningsorientert og god kommunikasjon hele veien. Anbefales!

Ida, Kristiansand s, 28. jan. 2021

Sette inn verandadør og sette opp veggplate mellom kjøkkenbenk og overskap

Vi la ut jobb for å bytte verandadør og sette opp veggplater over kjøkkenbenk. Han glemte å skumme under dørkarmen (på tross av at jeg ba spesifikt om mer skum etter at han la inn for lite første gang) og han satt ikke inn døren loddrett så døren treffer øverst mot dørkarmen først. Feielist mangler. Jobben med veggplatene ble en total fiasko. Veggplatene var av type ALLOC KITCHEN WALL. Disse skal limes på plass, men vedkommende brukte ingenting lim, heller små spiker. Platene sitter ikke fast (spikrene går helt gjennom platen så null feste) og det er masse synlige spiker. Han kappet i stykker platene, men brukte de likevel. Etter diskusjon ble vi enige om å bare betale for dør jobben.

Maria, Kristiansand s, 27. okt. 2020

Oppussing leilighet

De gjorde en kjempejob ifm opp pussing av leilighet og er absolutt å anbefale.

Dagfinn, Kristiansand s, 4. juli 2020

Innendør maling (+ noe sparkling)

Malerarbeid i gang og trappeoppgang samt soverom. Fint malearbeid. God kommunikasjon på telefon og mail. Ryddig og høflig. En misforståelse i starten førte til en prisøkning, ellers supert!

Helene, Kristiansand s, 24. juni 2020

Male huset

Huset ble malt som avtalt og var veldig løsningsorienterte når det dukket opp utfordringer. Disse ønsker å gjøre deg fornøyd med arbeidet og strekker seg langt i så måte.

Christopher, Kristiansand s, 17. april 2020

Oppussing av lager

Udai kom raskt og forholdt seg til avtalt pris og tidsramme. Veldig godt fornøyd. Arbeidet ble utført som avtalt. Han hadde også forslag til ny belysning, og ordnet montering av nye lamper uten ekstra kostnad.

Peter, Kristiansand s, 8. mars 2020

Sparkle og male kjøkken

Sparklet ny-gipset vegger og tak og malte rommet så fint at lister ikke var nødvendig. Han kom som avtalt til oppstart, og kom også på lørdagen for å gjøre seg ferdig ila uken som avtalt. Veldig hyggelig. Superfornøyd!

Peter, Kristiansand s, 8. mars 2020

Oppussing av stue og kjøkken

Heilt super service. Tok seg av alt i tilbudet og enda mer! Kunne ikke vært mer fornøyd :).

Terje, Kristiansand s, 6. mars 2020

Maling av leilighet,43 m2

Vi brukte Hammer og Spiker AS til en malejobb av en leilighet. Tak, vegger, dører og lister. Vi er spesielt fornøyd med prisen, kommunikasjonen, påliteligheten og effektiviteten. Jobben ble prioritert og gjort fort og innen tidsrammen vi ble forespeilet. Var det noe vi ikke var fullt ut fornøyd med- ble vi hørt med en gang- og det ble fikset opp i raskt :) Det var en veldig imøtekommende og hyggelig mann som var hos oss, som tydelig ønsket at vi skulle bli fornøyde med arbeidet. Veldig bra :).

Lene, Kristiansand s, 18. feb. 2020

Montering av baderom plater/panel

Hammer og Spiker gjorde en kjempebra jobb til en god pris, raskt og effektivt. De satt opp baderomspanel, rettet opp i skjeve vegger og la flis på gulv og en vegg. De var pålitelige og hyggelige, anbefales!

Morten, Flekkerøy, 11. feb. 2020
Vis flere evalueringer

Kart