Siste evalueringer (11)

Installering av varmepumpe

Avtalte en god pris på forhånd. Gjorde en god jobb!

Marcus, Kristiansand s, 10. feb. 2022

Service på varmepumper

Veldig ryddig og grei Kom til avtalt tid og viste tips og triks med varmepumpa.

Morgan, Kristiansand s, 8. feb. 2022

Montere panasonic varmepumpe

Utrolig hyggelig kar, fin kommunikasjon hvorpå avtale ble gjort og gjennomført til avtalt tid. Fagmessig gjorde han en flott jobb informerte bra underveis og kom med anbefalinger på hvordan både innedel burde plasseres samt yttrdel for minst mulig sjenanse for oss og naboer. Ved endt montering forklarte han på en fin måte og gikk igjenom hvordan dette fungerer, ulike funksjoner, - rett og slett opplæring. Prisen var også veldig grei sammenlignet med andre tibydere/ konkurrenter. Vil benytte han videre til service/vedlikehold som er anbefalt av produsent Super service og kan absolutt anbefale de på det varmeste. Tusen takk for et flott arbeide😊.

Pål, Nedenes, 23. jan. 2022

Demontere varmepumpe

Hadde en varmepumpe som ble demontert etter avtalt tid og alt gikk veldig greit for seg. Når vi avtalte at varmepumpa skulle opp igjen, dukket han ikke opp. Ingen beskjed gitt, og jeg måtte selv ta kontakt. Fikk en god begrunnelse og beklagelse, men ingen ny dato for arbeidet. Etter noen dager, måtte jeg etterspør når det var mulighet for montering, men ikke mottatt svar på det. Måtte velge en annen bedrift til å fullføre jobben. Kan dessverre ikke anbefales videre til andre på grunn av dette. .

Teresa, Kristiansand s, 12. jan. 2022

Service på varmepumpe - type panasonic hz25tke

Perfekt utført service på varmepumpe. Servicemann tok kontakt, og informerte om pris og hva servicen inneholdt. Møtte opp punktlig til avtalt tid. Imøtekommende og hyggelig. Jobbet effektivt. Informerte om hvordan varmepumpen virker og ga meg gode tips om god bruk mens han jobbet med innemodulen. Mottok servicerapport og faktura samme dag. Prisen var som avtalt, og var inkludert moms. At prisen blir oppgitt med momsen inkludert er det ikke alle håndverkere som gjør, og man får seg en ubehagelig overraskelse. Jeg anbefaler Jepsen på det varmeste, og tenker vi sees igjen om et par år. Hæge.

Hæge, Grimstad, 18. nov. 2021

Montering av varmepumpe

Montering av ny Varmepumpe. . Pålitelig og effektiv ryddig og god komunikasjon. Anbefales.

Fahrudin, Arendal, 15. jan. 2021

Service av 5 stk varmepumper

Bestilte service på 5 pumper, og her ble det gjort usedvanlig dårlig arbeid. Utedeler ble ikke engang visuelt sjekket. Når Jepsen Multidrift ble kontaktet om denne dårlige jobben, ble man bare svart frekt og ufordragelig. Styr unna er mitt tips.

Bernt, Sundebru, 15. jan. 2021

Beklager du opplevde det slikt Frekt og ufordragelig har det aldri blitt besvart eller vært oppført herfra men. Løgn og falske påstander er ikke noe man kommer langt med.

JEPSEN MULTIDRIFT AS 8. okt. 2021

Montering av varmepumpe

Satt opp to varmepumper. Kan anbefales videre.

Daniel, Kolbjørnsvik, 28. des. 2020

Rens og flytting av utedel

Raskt utført arbeid. Godt fornøyd.

Margrethe, Lillesand, 2. des. 2020

Service på varmepumpe.

Hyggelig kar som var her.

Jonas, Nedenes, 2. des. 2020

Montering av varmepumpe

Profesjonell til fingerspissene gjennom hele forløpet med jobben. Anbefales på det sterkeste.

June, Saltrød, 27. nov. 2020
Vis flere evalueringer

Kart