Siste evalueringer (4)

Oppussing 1.etg

Vi valgte Norske-Bygg AS ettersom de var lokalisert i nærheten og virket som en ryddig bedrift. Dessverre tok jeg den avgjørelsen i en veldig stressende tid ettersom vi fikk vårt første barn da. Hele perioden de jobbet hos oss preget av svært dårlig kommunikasjon, dårlig planlegging og mye masing fra vår side, det var estimert 2 uker ca, men tok nesten 12 uker før de var ferdige. Resultatet ble bra, men mye dyrere enn vi hadde forutsett ettersom rørlegger og elektriker ikke var med i prisen vi fikk på jobben som tydelig trengte begge deler. Ville ikke valgt de igjen.

Dan, Sørum, 18. juni 2022

Det nevnes at det tok 12 uker i stedet for 2 uker det som ikke nevnes i den forbindelse var en ferieavvikling i perioden samt at det ble gjort en del forandringer under veis i prosjektet. Et eksempel på dette var et gammelt gulvvarme system som lå i eksisterende gulv som man ville forsøke å bruke på nytt. Det ble levert et detaljert tilbud hvor det sto sort på hvitt at materiell kom i tillegg til prisen, det kan virke som byggherre ikke hadde lest tilbudet. Så hva mann hevder her må byggherre ta på sin egen kappe. Når det gjelder kommunikasjon så var den god i følge møter som ble avtalt og utført og loggen fra telefon/sms' er med byggherre. Vi har overholdt vår del av avtalen.

NORSKE-BYGG AS 6. okt. 2022

Renovasjon av enebolig

Styr unna. Vi er tålmodige og rause og har fra tidligere gode erfaringer fra mittanbud. Norske Bygg oppleves imidlertid rotete, hensynsløse og uprofesjonelle: dårlig prosjektstyring, materialkostnader nær det dobbelte av prisantydning, avtalebrudd, forsinkelser og uferdig arbeid. Takstmann avdekket ventilasjon fra baderom rett inn på kaldloft, isolasjonsmangler, bærekonstruksjonsfeil, lav takhøyde i trappeløp, farlig trapp, mm. (ta kontakt for detajler). Ole Tandberg Gulbrandsen skyldte siden feilene på oss og krevde betaling før ferdigstilling. Prosjektet satt oss i en vanskelig og kostbar situasjon, med tre barn (ett nyfødt) i ett hus med en farlig trapp og behov for en rekke utbedringer.

Audun, Sørumsand, 6. des. 2021

Det er beklagelig at mann prøver å legge skylden på oss som bedrift når det i utgangspunktet er byggherre sitt problem. Det står og faller på manglende betaling for allerede utført arbeid og materiell. Vi legger da til grunn paragraf 56 og 57 i Bustadoppføringslova hvor det omtales manglende betaling og stans av prosjektet inntil dette er brakt i orden. Vi avventer fortsatt rapport fra takstmann på påståtte feil å mangler som vil bli gjennomgått av vår samarbeidende bygnings ingeniør når/hvis denne foreligger. Saken er når videresend til inkasso og prosjektet er ikke ferdigstilt.

NORSKE-BYGG AS 5. jan. 2022

Tilbygg - entré,bod og bad

Arbeiderene som var her gjorde en grundig og fin jobb, og vi er fornøyd med resultatet. Vært noen problemer i etterkant, men det har de løst. Prosjektet ble også ferdig på kortere tid enn avtalt. Mangler dog noe dokumentasjon på jobben som er utført, slik som det elektriske arbeidet og baderom.

Linn, Hakadal, 22. okt. 2020

Legge nytt badrumsgulv

Dårlig kommunikasjon. Kom ikke når dem sa og blev ferdig langt etter det som var sagt.

Jenny, Leirsund, 28. aug. 2020

Det er beklagelig at det trakk ut i tid, men vi brukte en underleverandør som hadde problemer med sykdom pga den situasjonen samfunnet vårt er inne i for øyeblikket.

NORSKE-BYGG AS 12. nov. 2020

Vis flere evalueringer

Kart