NORDPROFF ENTREPRENØR AS

4.7 (21 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Postboks 319, Sædalen, 5855 Bergen

NORDPROFF ENTREPRENØR AS

BYGG - RENHOLD - BEMANNING


NordProff Entreprenør AS er en bedrift som gjør hverdagen til private og bedrifter enklere. Med fokus på Miljø og Kvalitet.Nyetablert bedrift som leverer bred spekter av tjenester:
Malertjenester, Tømrertjenester, Snekkertjenester, Renholdstjenester.

Du som kunde står i fokus og vi tilpasser oss alltid dine behov. Vi leverer kvalitet til å være stolt av!
Et konsept om å være en bærekraftig bedrift i alle ledd. Vi har høyt fokus på kvalitet og miljø, fordi vi mener at det er vi som er med på å styre morgendagens klimaforbedringer.


Nå har vi i Nordproff Entreprenør AS inngått avtaler med leverandører som leverer miljøvennlige produkter.


Hvorfor velger vi Nordsjö maling?


I forbindelse med Volvo Ocean Race ble prosjektet Ocean Summits opprettet for å sette ulike profesjoner innen vitenskap, politikk, regjering og sport med fokus på en kritisk sak: plastforurensning. AkzoNobel, som er konsernet til Nordsjö i Norden, er en viktig bidragsyter og deltok i dette viktige forumet. Med egen båt som deltok i løpet, team AkzoNobel, og sammen med vår globale satsning innen bærekraft, ønsket vi å benytte denne unike muligheten til å dele og lære av andre.

Dette løpet var en passende katalysator for å bringe oss alle sammen rundt dette emnet. Hvis det er en ting Volvo Ocean Race ikke kan klare seg uten, så er det havet. Det er scenen hvor alt kan - og vil - skje, og likevel er det i seg selv under angrep fra noe lite, men kraftig: plast.?

Artikkel?[fra:?https://www.nordsjo.no/no/farge-inspirasjon/miljo-og-klimavennlige-hjem-med-gronn-maling](fra:%C2%A0https://www.nordsjo.no/no/farge-inspirasjon/miljo-og-klimavennlige-hjem-med-gronn-maling)

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften