Siste evalueringer (23)

Gippsvegg i stuen

Resultatet ble bra :).

Trond, Ulset, 19. okt. 2020

Maling av innendørs tak og vegger

Hyggelig mann på befaring, kom med gode råd. Rask tilbakemelding om pris. Ved melding om feil ble disse raskt utbedret når det gjelder malingsarbeidet. Hyggelig og flink maler. Veldig fornøyd. Dessverre var det litt uprofesjonelt arbeid ved montering av kjøkkenplater og gulvlister. Kjøkkenplatene ble forsøkt utbedret, men resultatet er ikke tilfredsstillende. Uforståelig høy pris på montering av disse, og arbeidet bærer preg av hastverk. Kommunikasjonen var bra med leder, men det var ikke mulig å få telefonkontakt ved akutte spørsmål. Enkelte arbeidere kunne hverken norsk eller engelsk, så kommunikasjonen kunne være krevende. Men alle var arbeidsomme, hyggelige og pålitelige.

Gunhild, Nyborg, 3. okt. 2020

Innendørs maling av gang,dører og kjøkken

Nordproff har i oktober 2020 sparklet og malt vegger og tak på kjøkken og gang i vår leilighet på Møhlenpris. Jobben inkluderte bl. A. Krevende gjenfylling og sparkling av gamle lampepunkter etter at vi nylig har lagt inn downligths. De var profesjonelle, effektiv på kommunikasjon, gode på renhold/tildekking og gjorde en meget god jobb! Vi anbefaler gjerne denne bedriften til andre!

Bjørn, Bergen, 22. sep. 2020

Maling av tak

Bra jobb til god pris.

Bjørn, Nesttun, 16. sep. 2020

Sparkle og male tak og vegger

Fremdriften har vært helt i tråd med forventningene. Kvaliteten på arbeidet har vært bra, og det har vært enkelt å kommunisere hva vi ønsket. Firmaet fullførte jobben en dag tidligere enn avtalt, og det ser veldig bra ut! Vi er godt fornøyd med jobben og samarbeidet.

Rune, Kleppestø, 16. sep. 2020

Renovering trapp

Kom som avtalt, og kom også tilbake som avtalt, når malejobben måtte utbedres.

Marthe, Bergen, 16. sep. 2020

Male stue og gang

Veldig bra arbeid , ryddig og punktlig . God pris og så hjelpsom med å henge opp persienner og noen bilder etter endt arbeid . Anbefaler dem gjerne .

Hedvig, Rådal, 11. sep. 2020

Oppussing av barnerom

Vi totalrenovert et barnerom på 11kvm (golvareal) og var kjempe fornøyd. Vi var særlig fornøyd med at prosjektlederen var svært serviceinnstilt og løsningsorientert. Vi fikk også rask svar fra daglig leder. Arbeidet ble ferdigstilt til avtalt tid.

Øystein, Laksevåg, 9. sep. 2020

Sparkling og maling

Veldig effektivt utført arbeid. Godt fornøyd med arbeidet som ble gjort.

Per, Mathopen, 9. sep. 2020

Sliping og maling av garasjegulv

Flott arbeid som ble utført effektivt og for en konkurransedyktig pris. Denne gangen bestod jobben i å flikke, pusse grunne og male mitt 10 år gamle garasjegulv. Kan absolutt anbefale Nordproff Entrepenør AS.

Ingolf, Frekhaug, 8. sep. 2020

Sparkle gips

Arbeidet ble raskt utført, god kvalitet og god dialog underveis.

Eyvind, Søreidgrend, 7. sep. 2020

Sparkle og male nedsenket tak

Kort responstid - effektiv gjennomføring til avtalt tid & kost.

Thor-Ståle, Bergen, 27. aug. 2020

Ønsker å få slette vegger,kanskje helsparkling eller gipsplater

Kjempefornøyd med jobben Nordproff utførte hjemme hos meg. De helsparklet og malte både stue og gang. Godt resultat, hyggelige folk og god pris! Kan virkelig anbefale de!

Johannes, Bergen, 25. aug. 2020

Rengjøring - 150m2 - ukentlig

Vi har opprettet fast vaskeavtale. Vi er godt fornøyd med rengjøring, pris og kommunikasjon. Anbefales:).

Camilla, Laksevåg, 24. aug. 2020

Male leilighet

Innvending maling av leilighet. Godt resultat, punktlig leveranse, og veldig proff og hyggelig kommunikasjon. Konkurransedyktig pris.

Lars, Bergen, 8. aug. 2020

Helsparkling og maling av vegger innendørs

Er veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort der vi fikk helsparklet og malt gang, stor stue og to soverom. Utgangspunktet var gammel strietapet og papirtapet og resultatet ble så bra som det kunne bli. Vi hadde flere bedrifter inne på befaring og er utrolig glad for at vi valgte Nordproff. Maler holdt alle avtaler, var svært hjelpsom, hyggelig og jobbet effektivt med et godt resultat. Kommunikasjonen med bedriften gikk strålende. I tillegg var prisen på arbeidet rimelig. Anbefales!

Lina, Bergen, 7. juli 2020

Maling hus

Huset ble malt effektivt og pent. Vi er veldig fornøyd. Etter at malingen var unnagjort ble området ryddet, det var ikke noe rot igjen etter dem. Kan absolutt anbefale Nordproff Entreprenør AS.

Torbjørn, Erdal, 22. juni 2020

Helsparkling av soverom på ca. 16 m2

Helsparkling av stort soverom og gang/hall. Med utgangspunkt i 30 år gammel hullete strie, så ble jobben meget raskt og dyktig gjennomført og resultatet ble flotte slette vegger. Hyggelig og faglig dyktig maler.

Øystein, Florvåg, 5. juni 2020

Male hus utvendig

Maling av hus utvendig: Fornøyd med Nordproff som leverte som lovet, alltid presis og holdt oss oppdatert underveis. Pålitelig og effektiv.

Silje, Klokkarvik, 4. juni 2020

Male trappegang,2 etasjer og skjule ledninger i vegg.

I starten fikk jeg ett godt inntrykk. Han som kom for å ta befaring var hyggelig og nøyaktig. Vedkommende de sendte for å utføre jobben hadde ikke blitt informert på forhånd om det han måtte gjøre, han hadde ikke sparklet det som skulle gjøre skikkelig og jeg måtte be ham male to strøk da gammel farge gikk gjennom. Når dette ble tatt opp med firmaet så ble det avtalt at de skulle komme og fikse det gjenstående. Dette er nå flere måneder siden og jeg har ikke hørt ett ord. Nordproff entrepenør tok etterhvert kontakt, unnskyldte seg veldig og kom og ryddet opp i de manglende tingene.

Paul, Bønes, 3. juni 2020

Hei. Det er veldig leit å høre at du hadde en dårlig opplevelse med oss som leverandør av tjenester, og dette beklager vi på det sterkeste. Vi tar direkte kontakt med deg for å avtale utbedring av ALT du måtte vær missfornøyd med. Det er veldig viktig for oss at du som kunde blir fornøyd med den utførte jobben og vi ser frem til å finne den beste løsningen for dere! Hilsen oss i Nordproff

NORDPROFF ENTREPRENØR AS 12. sep. 2020

Maling av yttervegger

Veldig god og ryddig kommunikasjon og service. Raske, proffe og flinke! Til en god pris!

Anne, Bergen, 29. mai 2020

Maling av gangene i blokk

Vi anbefaler.

Sylwester, Ytre arna, 17. mai 2020

Male en enebolig

Malerne fra Nordproff viste seg å leve opp til navnet: Proffe fagfolk som jobbet effektivt, raskt og nøyaktig. God og lett kommunikasjon gjorde bekjentskapet hyggelig: Godt humør, stor pålitelighet. Hele affæren ble gjort unna innen tilmålt tid og på en ryddig måte. Dessuten kan anføres: Sympatisk pris på godt, kvalitativt arbeid. Huseier HB.

Harald, Kleppestø, 30. april 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Rørlegger Bergen AS

4.6 291 evalueringer Bergen

West Gruppen AS

4.5 211 evalueringer Bergen

Olarean Service AS

4.8 136 evalueringer Bergen