Spesialistbedriften AS

4.0 (2 evalueringer)
 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • ANSATTE
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Postveien 2, 6018 Ålesund
 • Åpent i dag til klokken 16
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

Spesialistbedriften AS

VI ER EN SOSIAL ENTREPRENØR
Sosiale entreprenører er ordinære bedrifter som løser viktige samfunnsutfordringer på nye måter. Vår drivkraft er ikke profitt, og våre eiere mottar ikke aksjeutbytte.

UTFORDRINGEN.
Alt for mange personer med Asperger/ASF inkluderes ikke godt nok i arbeid og utdanning, ofte på grunn av utfordringer med kommunikasjon og sosialt samspill.

VÅR VISJON.
Verdighet i arbeid og utdanning for mennesker med Asperger/ASF.

HVA VI GJØR.
Vi ansetter talentfulle personer som har Asperger/ASF, og tilbyr en trygg og inspirerende arbeidsplass. Ved å utvikle personlige og faglige styrker realiserer vi potensialet som bor i hver enkelt. På denne måten kan vi tilby konsulenter (spesialister) som samfunnet og næringslivet har behov for.

Tjenester vi leverer:

BIM og FDVU
Basert på eksisterende tegninger, bilder, skanning, befaring, og oppmåling, utarbeider vi en BIM-modell (3D-modell av bygg). BIM-modellen fylles så med informasjon om f.eks. dører, vegger, vinduer, topografi, osv., alt etter oppdragsgivers ønske om detaljeringsgrad.

Teknisk tegning.
Spesialistbedriften oppdaterer dine gamle 2D tegninger, og leverer nye versjoner i enten 2D eller 3D med korrekte mål, og i det formatet som passer best for deg. Vi kan også utarbeide tegningene du trenger i forbindelse med byggesøknad til for eksempel. påbygg, nybygg, garasje, fasadeendring, osv...

Brann- og rømningsplaner
Vi leverer branntegninger i henhold til NS 3925. Rømningsplaner, orienteringsplaner, og brannteknisk oversikt. Tegningene kan utarbeides i både 2D og 3D.

Visualisering. av bygg og eiendom.
Fotorealistisk visualisering av bygg og eiendom, innvendig eller utvendig, av eksisterende eiendom og nybygg. Vi kan også plassere nybygg i terreng/ omgivelser for å vise hvordan tiltaket vil se ut i virkeligheten.

3D-modellering.
3D-modellering og visualisering av bygninger og objekter som f.eks. interiør, bygningselementer, maskindeler, skruer, motorer, osv. Vi kan levere fotorealistisk kvalitet eller et enklere uttrykk når det er mer passende.

Animasjon
Vi lager animasjoner til bruk i markedsføring og profilering, eller f.eks. monteringsveiledning og instruksjonsfilmer. Vi produserer animasjonsfilm i både 2D og 3D, og finner stilen som passer best til deg som kunde.

Skanning og arkivering.
Vi digitaliserer det gamle arkivet for deg. Vi henter dine kasser med gamle tegninger og dokumentasjon, skanner de, optimaliserer bildene, og lagrer de som søkbare filer i et katalogisert arkivsystem.

Utleie av kompetanse.
Om din bedrift har behov for ekstra bemanning en periode, kan det være en god idé å leie en medarbeider fra oss. Vi tilbyr utleie i både kortvarige og langvarige engasjement, og har mange spennende kompetanseprofiler å tilby. Vårt hovedfokus er utleie medarbeidere med kompetanse innen programmering, og IT drift og service.

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

 • Åpent i dag til klokken 16
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften