Spesialistbedriften AS

 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • ANSATTE
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Postveien 2, 6018 Ålesund
 • Åpner i dag klokken 08
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

Spesialistbedriften AS

VI ER EN SOSIAL ENTREPRENØR.
Sosiale entreprenører er ordinære bedrifter som løser viktige samfunnsutfordringer på nye måter. Vår drivkraft er ikke profitt, og våre eiere mottar ikke aksjeutbytte. Vår visjon er "Verdighet i arbeid og utdanning for mennesker med Asperger". Vi ansetter dyktige personer med Asperger syndrom, og tilbyr en trygg og utviklende arbeidsplass. Vi utvikler de personlige og faglige styrkene, og realiserer potensialet som bor i hver enkelt. På denne måten utvikler vi spesialister som samfunnet og næringslivet har behov for.

BIM og FDVU
Basert på eksisterende tegninger, bilder, skanning, befaring, og oppmåling, utarbeider vi en BIM-modell (3D-modell av bygg). BIM-modellen fylles så med informasjon om f.eks. dører, vegger, vinduer, topografi, osv...., alt etter oppdragsgivers ønske om detaljeringsgrad.

BRANNTEGNINGER
Vi leverer branntegninger i henhold til NS 3925. Rømningsplaner, orienteringsplaner, og brannteknisk oversikt. Tegningene kan utarbeides i både 2D og 3D.

VISUALISERING AV BYGG OG EIENDOM
Fotorealistisk visualisering av bygg og eiendom, innvendig eller utvendig, av eksisterende eiendom og nybygg. Vi kan også plassere nybygg i terrenget / omgivelsene for å vise hvordan tiltaket vil se ut i virkeligheten.

3D-MODELLERING
3D-modellering og visualisering av bygninger og objekter som f.eks. interiør, bygningselementer, maskindeler, skruer, motorer, osv. Vi kan levere fotorealistisk kvalitet eller et enklere uttrykk når det er mer passende.

ANIMASJON
Vi lager animasjoner til bruk i markedsføring og profilering, eller f.eks. monteringsveiledning og instruksjonsfilmer. Vi produserer animasjonsfilm i både 2D og 3D, og finner stilen som passer best til deg som kunde.

SKANNING OG ARKIVERING
Vi digitaliserer det gamle arkivet for deg. Vi henter dine kasser med gamle tegninger og dokumentasjon, skanner de, optimaliserer bildene, og lagrer de som søkbare filer i et katalogisert arkivsystem.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Ansatte

Kvalifikasjoner

 • Åpner i dag klokken 08
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften