Siste evalueringer (7)

800 m vei skal asfalteres

Fint utført, slik det skal være😎.

Carl Nordengen, 21. juli 2020

Asfaltere gårdsplass på ca 35 m2

Jeg sendte dette ut på mittanbud i går kveld, fikk tilbud, generelle avklaringer ble avklart og vi var enige rett før midnatt. De kom som avtalt i dag, og gjorde en god jobb, mens jeg var på øving. Veldig effektive rett og slett, og urolig raskt levert. 40 m2 gårdsplass asfaltert under et døgn etter at det ble lagt ut på mitt anbud. Rekord?

Geir Ove, 1. juli 2020

Asfaltering av gårdsplass

Rask fremdrift, ypperlig kvalitet, bra pris.

Bjørn Campbell Pedersen, 9. juni 2020

Asfaltering

Veldig godt fornøyd både med kvalitet, pris og punktlighet.

Geir Frode Abelsen, 18. mai 2020

Asfaltering av gårdsplass i sameie (ca. 470 kvm).

Kom på befaring på kort varsel og jobben var ferdig gjort på under en uke. Alt arbeid har skjedd til avtalt tid og resultatet ble meget bra. Team Ekhaugen var ærlige på hva som måtte gjøres og ikke gjøres. Andre firma som var på befaring kunne ikke gjøre jobben på like kort tid. Ingen skjulte kostnader hos Team Ekhaugen. Meget trivelige folk i selskapet. Imponerende arbeidsinnsats. God pris, men fremfor alt en pålitelig og usedvanlig effektiv bedrift. Anbefales på det varmeste.

Bjørn Harham,styreleder Sameiet Hammerborg Terrasse, 7. mai 2020

Asfaltering av ca 140 kvm gårdsplass

Responderte meget raskt på anbudet om asfaltering av privat gårdsplass. De fulgte opp veldig bra gjennom hele prosessen fra tilbud til utførelse, og svarte på alle spørsmål jeg hadde. Satt igang umiddelbart med arbeidet etter aksept. Utførte asfalteringen meget profft og effektivt, og var ferdig godt innenfor avtalt tid. Jeg sitter igjen kjempe fornøyd med kvalitetslagt gårdsplass. Tommel opp!

Glen Marsdal, 7. mai 2020

Ca 160 m2 asfaltering

Meget oppegående bedrift med utrolig dyktige folk. Lett og forholde seg til, utrolig til og stå på. Meget god på problemløsning og god samarbeids vilje, Utført oppdrag til avtalt tid og pris. Jeg kan varmt anbefale dette firmaet når det kommer til pris , kvalitet ,og dyktighet.

Asbjørn Johnsen, 22. april 2020
Vis flere evalueringer

Kart