Siste evalueringer (11)

Maling av hybelen

Billig, men veldig dårlig og treigt malerarbeid. Hyret han inn for å blant annet male ett skråtak. Han avsluttet jobben før den var ferdig. Han malte en trapp jeg slapp å betale for, men jobben jeg hyret han inn til og betalte for var jo ikke ferdig. Jeg har brukt en hel dag på å pusse opp igjen alle drypp merkene han lagde i taket. Og måtte male alt en gang til. Ett skrivebord og ett annet bord har også blitt ødelagt pga maling søl.

Ole, Nesbru, 11. juni 2021

Male nye plater i trappeoppgang

God pris og utmerket arbeid, samt veldig hyggelig. Anbefales på det sterkeste.

Petter, Oslo, 13. feb. 2021

Maling av 20 inngangsdører til leiligheter

Hogstad skulle pusse, sparkle og male 20 inngangsdører i vårt sameie. Vi kjøpte inn utstyr etter avtale med ham. Vi kunne skrevet mye her, men arbeidet var rett og slett elendig utført; skjolder på dørene, malingssøl, dårlig maskering osv. Han fikk tett oppfølging underveis, men det hjalp dessverre ikke. Vi kan ikke anbefale ham til andre jobber.

Tone, Oslo, 7. feb. 2021

Sliping & maling av trapp og dør

Lots of accidents with paint in surfaces that were not supposed to be painted. "Sparkling" of stairs was OK but painting was uneven. Would be one star, if he was not very cheap and always came back to try and fix things every time we requested.

Maria, Sofiemyr, 24. jan. 2021

Pussing/maling av dørkarmer

Kjetil utførte maling og pussing av dørkarmer i sameiet vårt. God kvalitet på arbeidet. Fleksibel og enkel å ha med å gjøre. Utførte arbeidet til avtalt pris selv om jobben tok lengre tid enn ventet grunnet værforhold. Anbefales!

Bastian, Oslo, 11. nov. 2020

Oppussing av eksisterende trapp

Mr. Hogstad var på befaring noen dager før oppstart og gav uttrykk for at dette var grei skuring, og at han hadde god erfaring med lignende jobber. Vi var svært tydelige i beskrivelsen av jobben, så det var ikke mye rom for tolkning. Når Hogstad møter opp har han verken verktøy eller materiell for å utføre jobben. Jeg tar meg fri fra jobb for å handle inn utstyr slik at han kommer igang. Men etter noen timer er det ikke vanskelig å se at han ikke har peiling på hva han driver med. Jeg bestemmer meg likevel for å gi Hogstad en sjanse til å gjøre deler av jobben for en redusert pris. Men etter to dager må vi avslutte jobben og gjøre det selv. Styr unna! Har aldri sett noe så uproffesjonelt.

Martin, Oslo, 30. okt. 2020

Maling av utendørs vinduskarmer på balkong

Arbeidet ble utført på en grundig og profesjonell måte. Vi ble holdt løpende orientert om fremdrift og valg som måtte tas. Hogstad vedlikehold kan anbefales.

Arild, Oslo, 17. okt. 2020

Beising av to terasser (2. og 3. etasje rekkehus)

Vi var sent ute med oppdraget, men Hogstad vedlikehold gjorde en kjempeinnsats for å bli ferdig med beisingen før kulda satte inn. Veldig hyggelig kar og veldig hyggelig pris.

Kristoffer, Kjeller, 24. sep. 2020

Male garasje.

Malte stor garasje. Hyggelig mann. Hyggelig pris. Ble nok mer jobb enn han hadde regnet med, men han fullførte til avtalt pris. Anbefales!

John, Bjørkelangen, 4. aug. 2020

Beis av garasje

Fornøyd med resultatet!

Eilen, Skjetten, 10. juli 2020

Beising av terasse

Veldig godt fornøyd med jobben som ble gjort. Hogstad beiset og malte en veldig stor terrasse, og endte opp med å gjøre mange flere strøk enn avtalt pga svært tørre bord. Godt jobbet og veldig pålitelig.

Carina, Oslo, 8. mai 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

NORDISK UTEMILJØ AS

4.7 133 evalueringerBetalt Lierskogen

HUATORPET HÅNDVERKERTJENESTER

4.9 75 evalueringerBetalt Granli

Opus Tre Gunnar Homstvedt

5.0 38 evalueringer Hosle