Siste evalueringer (37)

Boring av 1 hull

Raskt og flott utført jobb til avtalt tidspunkt og pris! Anbefales.

Anstein Olimb Hillkirk, 26. mars 2018

Murer bad

Hadde de til å fikse en lekkasje fra dusj med følgeskader, de utførte en flott jobb og alt var som avtalt, med tidspunkt og pris. Etter den jobben utførte de montering av et kjøkken, maling av tak, vegger og listing, det ble super flott! Veldig hyggelig å forholde seg til, kan anbefale de! Jorunn Fluevaag.

Jorunn Fluevaag, 19. des. 2017

Renovering av bolig

Jeg vil på det sterkeste anbefale å IKKE bruke dette firmaet, de gav et ok tilbud, men der stoppet det. Da de satt i gang med jobben, skulle de ha mye ekstra. Dette var et renoveringsprosjekt av et hus, og da må man spille på lag med de andre håndverkerne,DET GJORDE DE IKKE. Og da ble det mange feil som kostet meg enda mer penger. De skulle også gjøre en liten utvendig malerjobb i det samme bygget, og da klarte de faktisk å male i regnvær. DÅRLIG.

Michael Nøvik, 6. okt. 2016

Noen viktige punkter her... 1. Tilbud gjenspeiler 1 til 1 forespørsel om hva som er inkludert. 2. Ekstra arbeid identifisert FØR vi begynte. Skriftlig avtale så lagd. 3. Mer ekstra arbeid dukker opp underveis (initiert av kunde) som igjen blir avtalt skriftlig. 4. Kunde 'glemmer' eller 'nekter' skriftlig avtale og det som står svart på hvit. Vi tilbyr rabatt for å komme oss ut av blindspott. 5. Kunde insisterer at membran skal legges bak WC kasse som ikke er en del av avtalen - vi godtar allikevel da vi er alltid løsnings orienterte. 6. Vi avtalte maling ett strøk (igjen skriftlig) - etter mye krangling godtar vi 2 strøk noen steder kostnadsfritt. Vi malte IKKE i regnværet, regnværet kom plutselig og vi avsluttet arbeid-for ordens skyld ble påvirket område tatt på nytt. 7. Eventuelle feil/mangler ble fikset umiddelbart uten noe ekstra kostnad for kunde. 8. Kunde er så 'misfornøyd' med resultat at ber om ekstra arbeid mot betaling. Her setter vi ett stopp sier at vi ikke er interessert - får beskjed i retur at i så fall får vi ikke betalt for det som er utført. 9. Kunde legger inn en negativ tilbakemelding på Mittanbud etter at vi ber om å betale resterende beløp på faktura som han har trukket fra på egen hånd...

ADOMAS BYGG AS 7. okt. 2016

Montere kjøkken

Utførte bra arbeid.

Carol Jakobsen Aase, 17. aug. 2016

Oppussing av bad

Meget godt fornøyd med arbeidet. Utført til avtalt pris og innen avtalte tidsrammer. Bruker gjerne firmat igjen.

Leif Ardal, 18. juli 2016

Skyvedør balkong og vinduer riving og montering

Veldig bra arbeid, raske og nøye utført innen tidsramma. Veldig fornøyd med arbeid og service. Kan annbefale Adomas bygg og innredning :).

Long Hoang, 10. april 2016

Oppussing av vaskerommet

Vi har vært veldig fornøyd med arbeidet som Adomas`s Bygg har utført. De samarbeidet med Sønnico og Lund VVS. Alt arbeidet er profesjonelt utført til fornuftig pris. Selv om det ble en del riving og støping merket vi ikke noe til støv eller skitt. Guttene var ryddige, hyggelige og stod på. Vi kan anbefale dem på det sterkeste hvis du er på jakt etter profesjonelle fagfolk og pent arbeid.

Katrin Heinecke, 9. april 2016

Kjerne borre 2 stk hull i betong

Utførte jobben tilfredsstillende, til avtalt tid og kostnaden var som avtalt. Kan anbefales.

Morten Ose, 29. mars 2016

Renovering bad

Totalrenovering av et lite bad: nye varmekabler, fliser på gulv og plater på veggene. Ny innredning med dusjkabinet, toalett og vask med skap. Vi er meget fornøyde med resultatet. Hele renoveringen var ferdig på 2 1/2 uke. Meget god koordinering med rørlegger og elektriker. Lite støv og håndverkerne ryddet fint etter seg. Vi gir dette firmaet de beste anbefalinger.

Reinhild Lange, 15. des. 2015

Oppgradering baderom

Meget godt fornøyd med arbeidet i vårt baderommet (ny flis, ny varmekabler, ny tak). Pris var som avtalt. Adomas hadde beste tilbud og kunne begynne snart. Dyktige håndverkere, både norske og utenlandske (snakker perfekt engelsk). Varmt anbefalt!

Peter Emanuel Moers, 7. des. 2015

Betongkutting

Kjempefornøyd med arbeidet til Adoma's bygg og innredning. Guttene stod på og gjorde bra arbeid. Billig og greit. Absolutt å anbefale.

Jan Eric Olsen, 20. nov. 2015

Oppussing/renovering av klubbhus/brakke

Vi valgte Adomas til full restaurering av klubbrakke. Vi storkoser oss i den nye kiosken og møterommet. Guttene til Adomas var flinke,hyggelige,arbeidsomme og ikke minst ryddige. Kan absolutt anbefale Adomas til andre. Hilsen Kristiansand Hundeklubb.

, 4. nov. 2015

Fjerne og legge nytt gulv + diverse

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Arbeidet er fint utført og innen rett tid og til pris som avtalt. De var behjelpelige og ordnet opp om det var nødvendig. Språk kan bli en utfordring. Kan anbefale Adomass bygg og innredning.

Karianne Sørtveit, 2. okt. 2015

Oppussing av gang/hall på kjellerplan - ca 30 kvm samt ny ytterdør

Flinke folk- sluttresultatet ble meget bra! Prisen ble en del høyere enn estimert og måtte i perioder purre for å ha fremdrift i prosjektet. Likevel veldig godt fornøyd og vil antagelig bruke Adomas på nye prosjekter.

Joakim, 28. aug. 2015

Nytt bad

Alt ble gjennomført som planlagt, og arbeidet virker å være på toppnivå. Ble ca 10 % dyrere en pristilbud, men det er vel innafor.

Christian Sør-reime, 22. juni 2015

Innvendig maling av leilighet

God gjennomgang av oppdraget, bra utførelse.

Arne Solås, 10. april 2015

Male hus utvendig - kristiansand

Adomas og hans folk gjorde en utmerket jobb. Vi er spesielt fornøyd med jobben ble gjort som avtalt i Kristiansand selv om vi ikke var tilstede (vi bor i Bergen). Bra jobbet.

Arne Kjetil Møkster, 30. des. 2014

Ombygging / oppussing

Jeg kan på det varmeste anbefale Adomas Zagarnauskas. Hans firma har bygd om en hel etg, revet, etterisolert, lagt tak og gulv, flyttet og byttet vinduer og dører, malt og sparklet. Installert kjøkkeninnredning. Jeg er enormt fornøyd! Anbefales 110%!

Gitte Elisabeth Aasen, 17. des. 2014

Liten kjellerstue og gang

Veldig fornøyd med prosjektet. Tilbudsfasen var ryddig med detaljert beskrivelse av innhold og spesifiserte estimater. Estimatene var også satt opp med Adomas sin vurdering av usikkerhet. Gjennomføringen ble gjort effektivt og arbeidet ble ferdigstilt innen avtalt tid. Kvalitetsmessig var resultatet bra. Endelig pris ble imidlertid 19% høyere enn estimatet. Totalvurderingen er likevel bra. Vi bruker gjerne Adomas igjen i fremtidige prosjekter.

Trygve Hanssen, 16. des. 2014

Pusse opp

Prisen var sikkert ok,men det kom en del i tilleg som jeg ikke var forberedt på burde kanskje forutsett det? Ellers ble jobben gjort og jeg ble veldig godt fornøyd med resultatet kan anbefales.

Affen Handeland, 7. nov. 2014

Flytte kjøkken

Håndverkerne var hyggelige, og flinke til å komme med løsninger. Effektivt arbeid og fint resultat!

Kristin Elisabeth Næss Pettersen, 22. okt. 2014

To verandadører ønskes montert

Godt fornøyd med arbeidet som ble utført! Bruker dem gjerne igjen.

Frank Nygård, 10. juli 2014

Oppussing/maling av 42kvm leilighet

Jeg er fornøyd med oppdraget.

Ellen Kvarsten, 6. juli 2014

Legging av parkett

Oppdraget begynte med legging av parkett, men det ble utvidet underveis til å gjelde fjerning av gulv og legging av nytt gulv i stue og på kjøkken, fjerning av gamle fliser på vegg og legging av nye fliser på kjøkken, fjerning av gammel tapetvegg i stuen og sette opp ny panelvegg, montering av nytt Ikea-kjøkken. Adomas' bedrift viste stor fleksibilitet når oppdraget ble utvidet flere ganger og de var veldig løsningsorientert. Meget meget fornøyd!

Kjell Rohde, 30. juni 2014

Legge parkett 65m2

Godt arbeid, enkle å samarbeide med, ryddet fint opp, jeg anbefaler adomas og vil bruke de igjen ved senere behov.

Sølvi Glimsdal, 12. juni 2014

Oppussing rekkehus

Meget fornøyd ! Jeg er nøye og dette arbeidet var utført til høyeste kvalitet. Jeg pendler så kommunitkasjon og tillit til utførelse var viktig. Jeg skal nå ha firmaet til å utføre all arbeid av huset. Kan anbefales !

Hans K Olsen, 1. feb. 2014

Oppussing av bolig

Firmaet har renovert hele boligen - vegg, gulv ,tak, trapp, nytt kjøkken og fliselegging av gang og bad. Arbeidet var meget godt utført Jeg anbefaler firmaet på det varmeste. Jeg kan kontaktes via firmaet hvis noen ønsker mer detaljer og referanse.

Irene Omdal, 22. jan. 2014

Maling av barnehage - utvendig

Adomas Maletjenester har vasket, skrapet og malt barnehagen vår 2 strøk. De var på befaring og kom med en god pris i et ryddig oppsatt anbud. Kontrakt var en selvfølge, og de avtaler som ble inngått ble holdt. Malerne gjorde en flott jobb. Resultatet bar preg av nøye utførelse og da de var ferdige var det ingenting søl. Vi er kjempefornøyd med den jobben de har utført og anbefaler dem gjerne til andre!

Flatefjell Andelslag Sa, 3. sep. 2013

Takmaling og eventuelt maling av karmer etc.

Oppdraget var å male en leilighet på 82 KVM - vegger, tak og lister. Jeg satte svært strenge krav til arbeidet og utførelsen (jeg er svært nøye). DE UTFØRTE OPPDRAGET TIL MIN STØRSTE TILFREDSSTILLELSE, BÅDE ØKONOMISK OG IKKE MINST FAGMESSIG.

Atle Grønås, 9. aug. 2013

Maling av endevegg på flekkerøy

Ansatte Adomas for å grunne, og male to strøk på en stor endevegg som krevde stillas p. G. A. Høyden. Bedriften kom på befaring og overleverte et profesjonelt og ryddig tilbud. Kontrakt for håndverkertjenester ble fylt ut før arbeidet gikk i gang. Arbeidet ble meget godt utført, med et pent resultat og lite søl. Kommer til å ringe Adomas neste gang jeg trenger maler!

Ulf Aasen, 9. juli 2013

Maling av 3 leilighetsbygg,odderhei kristiansand.

Dette var en stor malerjobb som innbefattet maling av 3 leilighetsbygg på Odderheitunet sommeren 2012, hvert bygg med en grunnflate på ca 640 kvadratmeter. Vi ba om 2 strøk på all kleding. Etter en vurdering av anbudene valgte vi å engasjere Adomas til jobben. Anbudet var ordentlig beskrevet og oversiktlig presentert, samt det rimeligste tilbudet økonomisk. Jobben ble utført veldig bra, lite søl, og til avtalt tid. Jeg kan trygt anbefale Adomas.

Lars Kristian Haugstvedt, 3. sep. 2012

Sparkling og maling innendørs i nyoppført enebolig.

Takker for godt utført arbeid til avtalt tid og pris. Adomas Malertjenester opptrer proffesjonelt, og kan anbefales.

Tom Olsen, 5. aug. 2012

Maling av enebolig

God pris, med en vell utført jobb, jeg er veldig fornøyd.

Nina Botteri, 29. juni 2012

Maling av hus

Veldig bra utført arbeid. Alt ble malt etter avtale og de var flinke til å ikke søle osv. Veldig fornøyd. Ble noe forsinket pga det dårlige været vi har hatt i sommer, men det kan jeg jo ikke klandre Adomas for.

Knut Ole Hauge, 22. aug. 2011

Maling av 4-mannsbolig

God pris, god kvalitet til avtalt tid. Litt søl og litt dårlig skraping, men vi har et gammelt hus så ganske vanskelig arbeid. Våre forventninger ble absolutt innfridd. Bedriften kan anbefales.

Ståle Fjeld Syvertsen, 10. aug. 2011

Male hus utvendig

Fremstod som profesjonell og pliktoppfyllende. Resultatet ble også meget bra, og jeg kan absolutt anbefale bedriften til andre.

Morgan Karlsen, 15. juni 2011

Maling av hus og garasje

Jeg er veldig fornøyd med jobben. Ordentlig og nøyaktig utført til avtalt tid.

Randi Andersen, 13. juni 2011
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Kristiansand Elektro AS

4.6 96 evalueringer Kristiansand s

Elektrotema Agder AS

4.6 125 evalueringer Kristiansand s

Kristiansand Bygg & Vedlikehold AS

4.9 38 evalueringer Kristiansand s