Siste evalueringer (4)

Montering av ikea kjøkken - 12 skap

Ditt Kjøkken har satt opp mitt nye kjøkken fra ikea og jeg er veldig fornøyd. De var gode på pris og har gjort en bra jobb. Effektive, hyggelige, nøye og ryddet opp underveis.

Sissel, Oslo, 10. nov. 2020

Kjøkkenrenovering

Veldig flinke, pålitelig ryddige og veldig god kommunikasjon underveis. Sluttresultatet ble bedre enn forventet. Anbefaler.

Sally, Oslo, 23. mai 2020

Kjøkkenrenovering + utskiftning av parkett og gipsvegger i oppholdsrom.

Jeg la ut en forespørsel om hjelp til oppussing av kjøkken og overflater her på Mittanbud og fikk raskt svar fra DittKjøkken. Vi avtalte befaring dagen etter og fikk et prisoverslag for materiell og gjennomføring av jobben allerede samme kveld. Vi hadde tre andre aktører innom for å sammenligne tilbud. Vi valgte å gå for DittKjøkken da vi følte at de kunne skreddersy kjøkkenet best i forhold til vårt ønske av kjøkkenløsning, til en konkurransedyktig pris. Gutta var raske og vi satte spesielt pris på at de ryddet etter seg underveis i prosessen. De får fem stjerner og tommer opp fra meg!

Terje, Lillestrøm, 13. mai 2020

Montering av nytt hth kjøkken

Ditt kjøkken var blant de beste på pris, og ga gode og raske svar på mine spørsmål slik at det var lett å velge de som leverandør. De fant en ledig tid allerede neste dag, og kom som avtalt. Proff gjennomført, Faktura uten overraskelser jobben kom innen et par dager. Ryddig firma som jeg kommer til å bruke igjen. 26. 05. 2020 Helene.

Helene, Skjetten, 13. mai 2020
Vis flere evalueringer

Kart