Ditt Kjøkken DA

5.0 (3 evalueringer)
 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Smalvollveien 61, 0667 Oslo
 • Åpner Mandag kl. 10
  Søndag Stengt

Ditt Kjøkken DA

Møbelselskapet Ditt kjøkken kommer ut på kjøkkenmarkedet for å tilby norske hjem et skreddersydd kjøkken. Velg mellom 80 forskjellige fronter, 350 forskjellige farger og mange benkeplater, alt fra laminat til komposit stein, Vi tegner ditt kjøkken i 3D slik du ønsker. Vi som jobber i Ditt kjøkken har mer enn ti års erfaring som kjøkkenleverandør, og har store utstillinger på Alnabru i Oslo. Vi i Ditt kjøkken samarbeider med en trofast leverandør som har levert kvalitets kjøkken til norske hjem siden 2004. I tillegg til å levere kjøkken som produseres i Polen, tilbyr vi også walk in closet og spesialtilpassede skyvedørs garderober. Har du for eksempel et skråtak der du vil plassere garderoben din, hjelper vi deg med å finne en god løsning, Funksjonelt og komfortabelt.


Vi som kjøkkenleverandør vet godt at kjøkkenet for mange er det viktigste rommet i boligen. Et kjøkken skal være funksjonelt, komfortabelt og tilpasset de behovene som kunden har til et velfungerende kjøkken, og derfor er vi opptatt av å møte kundenes forventninger slik at de får drømmene sine oppfylt. Dette er noe av det vi fokuserer mest på . Vi vil gi faglige råd og levere kjøkken av god kvalitet. Ditt kjøkken har en rekke modeller og stiler. Vi kan lage alt mulig, og måler, tegner i 3D og gir deg et pristilbud.


Fra bestilling til ordren leveres for montering, tar det ca. 3-8 uker, og vi samarbeider med montører som kan sette opp kjøkkenet for deg.


For øyeblikket har vi en nyhet som er buede fronter. Som en av få i landet, er Ditt kjøkken aktuelle med buede fronter som gir en fin avrunding på skap hjørnene og et moderne uttrykk på kjøkkenet. Vi kan lage alt mulig, så det er bare å komme innom og ta en kikk. Vi samarbeider med gode elektrikere og rørleggere.


Våre kjøkkenmontører har skrudd kjøkken i over 10 år og kan faget sitt.Ditt kjøkken samarbeider med store entreprenører som tar seg av total renovering med gode referanser.


Ditt kjøkken Da Smalvollveien 61 0667 oslo

Evalueringer

Kvalifikasjoner

 • Åpner Mandag kl. 10
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften