Siste evalueringer (17)

Reperasjon av støpekant på rabatt

Vel utført arbeid.

Anders, Godvik, 7. april 2021

Skifte verandadør i bolig

Utførte jobben med god kvalitet, nøyaktighet og rydding. Jobben vart også gjort etter avtalt pris.

Siri, Loddefjord, 25. mars 2021

Skifte vinduer

God kvalitet på arbeid. Pålitelig, effektiv og hyggelig. Anbefales.

Margrethe, Bergen, 18. mars 2021

Bytte av to vindu

Veldig fornøyd med bytting av 3 vindu og 2 terrassedører.

Lena, Haus, 8. feb. 2021

Legge fliser i inngangsparti med varmekabler

Jobben ble veldig bra. God kommunikasjon underveis, og alt ble gjort som avtalt til avtalt tid.

Synne, Paradis, 7. feb. 2021

Montering / utbytte av vedovn

Her har det bare vært helmaks hele veien. Ryddig dialog, ryddig og trivelig personell, dokumentasjon og alt ordnet effektivt og greit. Jobben her gikk ut på å bytte ildsted, og det gikk superbra.

Kent, Mathopen, 7. feb. 2021

Vindu

Veldig propesional utfør , prisen er bra sammenligne med andre, ryddig, veldig hygelig folk. Jeg kan anbefalle dette firma til flere oppdrag. Velg dette firma dere komme ikke til å angre.

Rodrigo, Laksevåg, 6. feb. 2021

Skifte vinduer

Etter anbudsrunde ble alt fulgt opp slik som beskrevet. Ved utførelse ble uforutsette ting tatt tak i på en profesjonell måte. Har ingen betenkelighet med å anbefale Handymann til andre kunder.

Helge, Bergen, 25. jan. 2021

Kjeller - avretting av sement

Bra utført av dyktige handyman! Iht avtale med mange gode innspill.

Alexandre, Paradis, 16. jan. 2021

Bore to hull på ø180 i teglsteinsmur

Fikk borret to hull til ventilasjon i en mur som viste seg å være lage av gråstein. Tydeligvis ikke letteste muren å lage hull i, men jobben ble utført upåklagelig. Kan trygt anbefales!

Espen, Laksevåg, 6. jan. 2021

Levering og montering av stigetrinn tak

Ryddig og god dialog. Kvalitet i arbeid.

Henrik, Bønes, 3. des. 2020

Bytte utvendige lister og bord

Gjorde avtalt jobb til avtalt pris! Ryddig og pålitelig!

Ragnhild, Bergen, 4. nov. 2020

Rive peissted. ny peis og gulv.

Bjørnafjorden Handyman har vært fantastisk å samarbeide med. Det som startet med et mindre prosjekt, utviklet seg raskt for oss til noe større. Thomas var enkel å rådføre seg med og endret prosjektet underveis etter våre ønsker. Det er helt topp å ha noen som kan koordinere andre fagmiljøer som maler og elektriker for å sikre fornuftig fremgang. Dialogen har hele tiden vært tett og arbeid har vært utført som forventet. I stuen har vi revet gammelt ildsted, lagt nytt gulv og tak, platet og malt alle vegger for listefrie karmer og hjørner, samt satt inn spotter i tak og fått opp ny peis. Siste dag ble stuen ryddet helt fri for absolutt alt rot og møbler satt tilbake på plass. Anbefales sterkt!

Oddvar, Nyborg, 29. okt. 2020

Legge/tilpasse oppdal bruddheller

Bjørnafjorden Handyman AS utførte legging og tilpasning av bruddskifer i hagen hos meg. Bra kommunikasjon fra begynnelsen av, kom altid presis til avtalt tid. Jobben ble utført på en veldig effektiv måte og resultatet ble også fantastisk bra. Kan bare anbefale dem! 5* fra meg. Med vennlig hilsen.

David, Nyborg, 21. okt. 2020

Støping av kjellergulv 29m2

Vi er veldig fornøyd med jobben som er gjort. Jobben var støping/avretting av gulv med varmekabler, innvendig pussing av grunnmursvegg og pussing av himling. Og til slutt flislegging av gulv. Prisen på jobben var mye lavere enn de andre og derfor valgte vi Bjørnafjorden Handyman. Thomas jobbet veldig raskt og effektivt og resultatet ble strøkent. Pussingen av himlingen ble så bra at vi slapp å få inn maler for å sparkle. Thomas var veldig hyggelig og kommunikasjonen gikk fint. God stemning hele veien!

Bjarte, Indre arna, 20. okt. 2020

Riving av kjøkken

Bjørnafjorden Handyman AS rev kjøkkenet mitt for meg. Vi hadde god kommunikasjon før jobben ble påbegynt. De møtte opp i tide og var effektive i jobben. Kjøkkenet ble revet og kjørt vekk på en arbeidsdag og alt er klart for installering av nytt kjøkken.

Mats, Olsvik, 19. okt. 2020

Rehablitering av pipe

Absolutt å anbefale 👏👏👏👏 på en dag fikk vi ny pipe med keramisk rør og lecaperler og 2 nye feieluker,nytt rør ildsted stue 👍👏👏 rask å effektiv eg e imponert 👍godt jobba Bjørnafjorden Handyman mvh vidar.

Vidar, Sævareid, 18. okt. 2020
Vis flere evalueringer

Kart

Kart