Siste evalueringer (6)

Design uteområdet

De var flinke, ryddige og effektive. Satte opp en 32m hekk (tuja) og rullet ut gress på ca 100kvm. Svarer alltid hvis det er spørsmål. Også i ettertid. Anbefales!

Chadia, Drammen, 13. juni 2021

Legge beleggningsstein og trebord/platting

Grønn Glede har lagt belegningsstein (40 kva) på deler av eiendommen min. Det ble også lagt 3 store trappetrinn av granitt opp mot et uthus. I denne forbindelse måtte det også fjernes et bed med en liten mur rundt og et tre som hadde store røtter. Jeg er meget fornøyd med jobben som Grønn Glede har gjort. De har kommet med gode forslag om hvordan resultatet blir best. Gutta som jobber hos Grønn Glede er flinke og flittige. Jobben ble nøye utført og det var hele veien god kommunikasjon. Resultatet ble over all forventning! Prisen for jobben var konkurransedyktig, Jeg anbefaler Grønn Glede på det varmeste, og stiller gjerne opp som referanse!

Guri, Drammen, 19. juli 2020

Lage beplantning og opparbeide p-plass

Arbeidet gikk som planlagt og ble veldig fint.

Klara, Haslum, 14. juni 2020

Anlegge ny plen oppå gammel.

Fikk flott ny plen på to dager! De sto på og jobbet dagen lang. De gjorde alt vi var blitt enige om, og var opptatt av å få det fint og at vi skulle være fornøyd. Bra kommunikasjon underveis. Kan helt klart anbefales!

Lise, Kongsberg, 21. mai 2020

Legge gress på uteområdet

Veldig bra utført jobb. De var veldig presise og pålitelige, og prisen ble som avtalt. Kan med glede anbefale Grønn-glede videre.

Linn, Lierskogen, 19. mai 2020

Jevne ut og legge kunstgress i liten hage

Raske, effektive og gjorde en kjempefin jobb. De visste hva de gjorde og hadde løsninger på alt. Plenen ble finere enn jeg hadde drømt om.

Helle, Solbergelva, 12. mai 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

SVART ASFALT AS

4.9 38 evalueringerBetalt Drammen

Krisbygg Service AS

4.6 45 evalueringer Drammen