Siste evalueringer (3)

Maling av tre vegger på et lite kjøkken

Veldig hyggelig mann. Gjorde jobben raskt og til en god pris. Han kom på befaring først for å inspisere og finne materialer. Vi hadde kalkmaling som er vanskelig å fjerne. Resultatet ble kjempebra! Anbefales på det varmeste.

Elisabeth, Oslo, 15. mai 2020

Renovering

Hei. Jeg må si jeg er ganske fornøyd med sluttresultatet av prosjektet. Dette er absolutt et entreprenørselskap jeg anbefaler videre til dere som ønsker å renovere. Jobben ble utført på en profesjonell måte, samtidig som vi hadde god kommunikasjon og mange hyggelige dialoger gjennom det hele. Ryddige folk som jobbet raskt og effektivt. Sist men ikke minst så var prisen veldig tilfredsstillende for meg som kunde ☺️☺️.

Sumeya, Oslo, 7. mai 2020

Maling av enebolig

Hei😊 Tusen takk for en hyggelig dialog gjennom hele prosjektet. Jeg ønsket meg profesjonelle malere som kunne gi meg gode resultater og det fikk jeg gjennom dette firmaet. 🤩 Oppegående mennesker som utfører en skikkelig god jobb til en god pris. De vasket huset grundig, pusset og malte, veldig fornøyd med resultatet👍🏼 Jeg må neste skryte av punktligheten og ryddigheten til disse gutta. Dette er absolutt et firma jeg anbefaler videre til alle dere der ute som ønsker å male😁.

Ariana, Oslo, 5. mai 2020

ALTERNATIVE BEDRIFTER

City Dekorasjon AS

4.9 358 evalueringer Oslo

Urbana Fasade AS

4.7 216 evalueringer Oslo

E&R Bygg AS

4.9 152 evalueringer Oslo