Foshe Art Studio

5.0 (4 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

Foshe Art Studio

Jeg er en kvalifisert og erfaren landskaps- og grafisk designer som spesialiserer seg i 3D-design. Jeg har en mengde erfaring innen landskapsarkitektur og grafisk design, fotografering og filmskaping. Jeg var engasjert i landskapsarkitekturen i Paphos og Larnaca flyplass, Aphrodite Hills Resort og mange bolighus og mange flere.
Prosjektene mine er gjort i 3D og 2D.

Hva er en hageplan? Forskjellen på håndskisser, 2D og full 3D?
Formålet med en hageplan er å lage en tydelig og oversiktlig plan/visualisering som illustrerer de endringer som foreslås for en hage/uteområde.? Tidligere ble hageplaner tegnet for hånd og bestod utelukkende av bilder/tegninger i 2D (på ark).? Tegneprogrammene gir økt nøyaktighet og - i varierende grad - mulighet for å arbeide i 3D.? En god hageplan skal gi et solid grunnlag også for de som skal utføre arbeidet.

Fordelene med vår hageplan i full 3D:
I motsetning til de fleste andre tegner vi hagen i full 3D med et avansert tegneprogram som er laget spesielt for hagedesign.? Dette gir helt unike muligheter; for oss og våre kunder.? Vi kan tilby fullt innblikk i alle detaljene vi foreslår for DIN hage.? Du får dermed mulighet til selv å være fullt delaktig i design- og planleggingsprosessen.? Du får anledning til å studere og vurdere detaljene i designutkastene fra alle tenkelige vinnkler.? Programmet vi bruker kan vise hvordan alt av planter, busker og trær vil forandre seg med årstiden og, ikke minst, hvordan de kommer til å vokse og utvikle seg frem i tid! Du får mao. muligheten til å vurdere hagen både slik den blir når den er ferdig, og hovrdan den da sannsynligvis vil se ut X antall år frem i tid.? Vi kan også tydelig illustrere effekten av å legge til belysning i hagen for kveld/natt.

VI kommer selvsagt med VÅRE faglige råd og anbefalinger, men vi kan også raskt og enkelt teste ut forskjellige løsninger og ideer som DU har, slik at vi SAMMEN kommer frem til en hageplan som DU BLIR 100% FORNØYD MED.

Flotte håndskisser/-tegninger er vell og bra, men også unøyaktige og gir rom for misforståelser.? Våre nøyaktige og høyst realistiske illustrasjoner sørger for at alle parter forstår eksakt hvordan det ferdige resultatet skal se ut. Dette er spesielt viktig når det er andre som skal utføre jobben med å opparbeide den ferdige hagen. Våre 3D hageplaner gir dermed økt trygghet for at du skal blir 100% fornøyd også med sluttresultatet.

Vår hageplan i 3D gjør det også enkelt å ta både planlegging og oppgraderingen i flere etapper. Når vi først har tegnet hagen/uteområdet i 3D, er det et varig utgangspunkt som vi når som helst kan bygge videre på.

GOD PLANLEGGING => BEDRE RESULTAT => DU BLIR MER FORNØYD!

Jeg tilbyr også:

BILDER og FILMER fra DRONEN ( DJI Mavic 2 Pro)
Konkurransedyktige priser! Utrolig bildekvalitet (20 MP, 5472 × 3648 piksler)

Pakke med 5 bilder fra dronen eller 10 min video?

BOLIG & EIENDOMS FOTOGRAFERING
10 stk høyoppløselige vanlig bilder av bolig

20 stk høyoppløselige vanlig bilder av bolig og 2 stk drone bilder?

5 stk høyoppløselige drone bilder?av område, bolig, natur


Ta kontakt for tilbud
E-post: zietara.art@gmail.com
Tel. 947 84 311

Evalueringer

Ansatte

  • Stengt i dag
    Søndag Stengt

Kontakt bedriften