Siste evalueringer (14)

Innendørs malejobb

Nice, reliable guys that communicate well!

Jonathan, Elverum, 7. april 2022

Flyttevask - 150m3 - 28.03.2022

Veldig grundig og gjennomført flyttevask. Anbefales👍.

Ole, Heradsbygd, 3. april 2022

Flyttevask - 76 - før 11.03.2022

Bestilte flyttevask i leilighet. Veldig fornøyd med kvaliteten på jobben, kommunikasjonen i forkant samt pris. Hadde glemt å legge til vindusvask i forespørselen min, men det fulgte firmaet opp og tok seg av likevel! Kan trygt anbefale BK multiservice til renholdstjenester.

Birgitte, Hamar, 3. mars 2022

Flyttevask - 200 kvm - etter 13.09.2021

Veldig bra jobb med renhold av hus i forbindelse med flytting.

Geir, Elverum, 18. aug. 2021

Sparkling gipsplater

Sparkling og maling innvendig, stue, kontor og bad, inkl. Tak. Jobben ble gjort som avtalt med godt resultat og til en god pris. Hyggelige fagfolk som var lette å kommunisere med. Alt i alt en meget god erfaring med B. K. Multiservice!

Ola, Hamar, 29. juni 2021

Takvask utvendig på hus,garasje og redskapsbod

Brukte B. K Multiservice til en grundig takvask på hus og garasje. De kommer til avtalt tid og er meget effektive. Alltid blid og hyggelig. Kan anbefales 👍.

Morten, Ridabu, 3. mai 2021

Maling av vegger,tak og lister

Et svært dyktig malerfirma og gode priser. De utførte jobben prikkfritt og var flinke til å komme med råd, tips og veiledning. De er meget pålitelige, effektive og utførte arbeidet innen avtalt tid. Veldig god kommunikasjon før, under og etter gjennomføring av arbeidet. Dette er et firma jeg absolutt anbefaler videre og vil benytte meg av igjen ved en senere anledning. Strålende arbeid.

Anniken, Elverum, 20. mars 2021

Rengjøring - 50 - så snart som mulig

Meget godt gjennomført.

Ann-Mari, Sørskogbygda, 9. mars 2021

Male tak

Effektiv, punktlig og flott utført arbeid til en bra pris. Kan anbefale det firmaet.

Tore, Elverum, 16. nov. 2020

Maling av basseng

Veldig kompetent og grundig utført jobb. Til avtalt tid og pris. Fekk også gode råd og tips relatert til vedlikehold. Heilt uproblematisk kommunikasjon.

Carl, Vang på hedmark, 10. nov. 2020

Maling av tak og taklister

Først og fremst har de gjort en meget god jobb, B. K. Var fleksible og behjelpelige da vi havnet på etterskudd med oppussing. De malte tak og taklister og fylte hull og mellomrom med akryl. Resultatet ble perfekt. B. K. Tilbød en særdeles konkurransedyktig pris og gjorde en strålende jobb for mye bedre pris enn andre konkurrenter i området. Dialogen var god hele veien og Miroslaw holdt oss oppdatert underveis! Anbefales på det sterkeste. - Espen M.

Espen, Elverum, 30. juni 2020

Rengjøring - 144m2 - ukentlig

Firmaet gir et meget godt inntrykk. Vaskejobben har vært utført punktlig og i henhold til avtale, med høy effektivitet. Dialogen i forkant og etter jobben har vært meget god. Vi liker serviceinnstillingen som vi blir møtt med. Anbefales!

Karl, Elverum, 16. juni 2020

Beising(?) innvending av vinduer

Jobben bestod av nedsliping av tidligere lakkerte vinduer og vindusposter med påfølgende beising (ca 20 stk). B. K. Multiservice var raske og nøyaktige og holdt avtaler på tid og pris. BRA! !

Ragnvald, Ottestad, 16. juni 2020

Maling av leilighet på ca 50 kvm

Er veldig fornøyd med jobben B. K Multiservice gjorde. Kom til avtalt tid og holdt tidsplanen som ble bestemt. Malingen var meget godt utført, i tilegg hadde vi vask av leilighet som ble gjort på en perfekt måte. Vi kan gi de beste anbefalinger!

Odd, Våler i solør, 12. juni 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER