REGNSKAPENE AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

REGNSKAPENE AS

Velkommen til en papirløs regnskapsløsning!


Vi i Regnskapene AS gjør som navnet vårt sier; regnskap, men vi gjør det ikke helt som alle andre.


Vi er heller ikke et byrå som passer for alle, for om du liker å ta vare på papirer og sende inn dine bilag sånn når det passer deg så er ikke vi en god løsning.
Om du derimot synes det er flott å bli ferdig med ting med en gang, og også liker digitale løsninger som gjør at når bilaget er levert så er du ferdig, så er vi nok mer i din bane?


Vi leverer regnskap til eksterne klienter som abonnerer på tjenesten fra Visma eAccounting eller andre skybaserte tjenester. Kunden eier sitt system og vi gjør arbeidet i dette, det betyr at skulle kunden velge å flytte til en annen regnskapsfører vil dette være uproblematisk da alle data som ligger i systemet eies av kunden selv. Vi som regnskapsbyrå eier vårt arbeid som ligger i våre systemer.


Vi tilbyr fastpris ved tegning av abonnement og kunden vil i stor grad selv påvirke prisen på tjenesten, og så lenge systemene brukes optimalt er våre priser svært konkurransedyktige.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften