Siste evalueringer (11)

Maling av diverse på hus

Jobb utført etter spesifikasjoner. Noen misforståelser underveis, men totalt sett en god jobb.

Reno, Fjellhamar, 17. juni 2020

Tette/legge tak i utebod

Det skulle bygges tak over eksisterende utebod, dette var avtalt å være 100% tett fordi det på sikt skal utføres arbeid innvendig som isolering og el-anlegg. I tillegg skulle det bygges platting over taket. Plattingen ble fin nok, men taket er ikke tett overalt, det siver inn vann langs veggen inn mot huset. Det er heller ikke satt opp takrenner alle steder så det drypper også ned vann foran døra inn til uteboden. Takpappen som ble brukt var Isola ISO-D som ikke er ment å være eksponert i mer enn 8 uker, så det blir spennende å se hvor lenge dette holder. Avtalt bortkjøring av rive-avfall ble heller ikke utført, måtte gjøre det selv. Funn av ølbokser under arbeidet sier også sitt.

Eivind, Oslo, 16. juni 2020

Nytt terrassegulv

Godt utført jobb til avtalt tid og pris. Veldig hyggelige og profesjonelle håndtverkere. Bruker de gjerne igjen.

Erik, Oslo, 10. juni 2020

Overbygg terrasse

Hyggelige og pålitelige folk. Kan anbefales👍.

Tor, Rasta, 4. juni 2020

Male rekkehus.

Godt utført jobb til avtalt pris. Hyggelige håndtverkere! Vi er godt fornøyd og bruker de gjerne igjen.

Sondre, Oslo, 3. juni 2020

Male hus

Effektive, ryddige og dyktige håndverkere! Meget fornøyd med maling jobben og veldig bra kommunikasjon gjennom hele prosessen , både med dem og Camilla. Vi hadde 3 malere som utførte jobben på kort tid og til avtalt fast pris. Kan bare anbefale bedriften til andre!

Erika, Oslo, 2. juni 2020

Lage kjellerleilighet på 65kvm,1 soverom,åpen kjøkken med stue og ett bad. maling av vegg i 2 strøk,parket legging,sette litex og legge flis på ba

Oppussing og Renovering har gjort en kjempegod jobb med å renovere vår kjellerleilighet, sparke, male, sette på litex, flislegging og snekker arbeid. Dyktige håndverkere som utførte jobben til avtalt tid og pris. Meget fornøyd! Anbefales på det sterkeste!

Espen, Oslo, 26. mai 2020

Tak over terasse

Veldig bra opplevelse - pålitelig og god kommunikasjon hele veien og jobben ble gjort til avtalt tid og pris - anbefales !

Colin, Oslo, 25. mai 2020

Interiør maling gangen,stua og soverom

Maling utført på kort tid, men kvalitet på arbeidet og kommunikasjon med malere er minus. På denne akktuelle arbeidet var de ikke god nokk sammearbeide viilig og ikke ville innrømme små feil som ble gjort.

Jerosan, Oslo, 24. mai 2020

Det er synd at du gir 3* når du har fått malt 4 dører i tillegg i samme pris, dvs gratis, bare så dere blir fornøyde. Dere ønsket et strøk maling og ikke 2, for dere syntes det var bra nok og ville ha jobben så billig så mulig. Etter 3 dager tar du kontakt og sier at det ikke seer helt pent. Maleren kom neste dag for å se på det uten problemer, men det du egentlig ønsket var at vi skulle male andre strøk gratis. Ett strøk gir ikke perfekt resultat og man må jo betale for andre strøk. Du har fått mye jobb for det du har betalt, men det du ønsket var mer gratis arbeid.

OPPUSSING OG RENOVERING DEJICA 10. juni 2020

Bygge paviljong og terrasse

Super fornøyd med jobben. Veldig flinke og pålitelige folk. Oppussing og renovering gav med en fastpris, noe som jeg likte veldig godt. De begynte raskt på jobben og ble ferdig til avtalt tid. Veldig fornøyd med prisen også. Anbefales!

Thomas, Oslo, 16. mai 2020

Maling,legging av parken,

Høy kvalitet på arbeidet og flott resultat, veldig flinke håndverkere. De har jobbet veldig effektivt, kommet til avtalt tid og ferdigstilt jobben en dag før enn avtalt. God kommunikasjon med Camilla og oppfølging. Siden vi var meget fornøyde fikk de mer arbeid fra oss. Gir mine beste anbefalinger!

Johan, Oslo, 15. mai 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

PALLESEN BYGG AS

4.6 40 evalueringerBetalt Rasta

Urbana Fasade AS

4.7 216 evalueringer Oslo

KXNG Lås og Sikring AS

4.9 87 evalueringer Oslo