Siste evalueringer (6)

Oppussing av entre

Veldig hyggelig folk og grei pris, men kvaliteten på arbeidet, ryddighet og pålitelighet var dessverre under par. * brukte 3 uker på en jobb som ble estimert til 5 dager * kommer ikke når de sier de skal komme * ryddet og vasket dårlig underveis og etter jobber var ferdig. Nå må jeg fjerne malingsøl, sparkel, maskeringsteiprester og diverse.

Jørn, Oslo, 4. jan. 2021

Male 43kvm leilighet hvit.

Hyggelig og serviceinnstilt maler, som tok jobben på kort tid (jeg var litt sent ute med bestillingen). Holdt meg oppdatert på prosessen underveis. Bruker han gjerne igjen 😊.

Inger, Oslo, 21. sep. 2020

Male et rom

Bør holde avtalte tidspunkter bedre.

Geir, Oslo, 26. juli 2020

Helsparkle to vegger på kjøkken + gang

Selve jobben ble greit utført med litt slurv på selve finishen - ikke tatt av all maskeringstape før fuging bl. A. Punktligheten underveis var så som så. Arbeidet ble avsluttet til avtalt tid, men jeg måtte vente både to, tre og fire timer etter avtalt oppmøtetid før han var på plass uten at jeg fikk noe beskjed om forventet forsinkelse.

Line, Oslo, 21. juli 2020

Pusse opp to vegger.

Kjempehyggelig. Godt sluttresultat og lett kommunikasjon. Mulighet for tilrettelegging av arbeidet i en hektisk arbeidsperiode. Anbefales!

Hallvard, Oslo, 12. juli 2020

Legge laminat på lite kjøkkengulv

Veldig fornøyd med både gjennomføring og pris. Flinke og pålitelige håndtverkere som jobber effektivt og raskt. Vil ta kontakt med de igjen når andre prosjekter skal utføres. Anbefales.

Svanhvit, Oslo, 6. juli 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Alssayr Håndtverkstjenester

4.6 12 evalueringer Kolbotn

Tømrer Bjørn Tore Kolbotn

  Lillehammer

Apollonia AS

5.0 3 evalueringer Kolbotn