Siste evalueringer (8)

Uttak for tv. trekke kabel fra altibox hjemmesentral.

Tech Consult har lagt opp kablet nettverk i enebolig fra hjemmesentral. Uttak med switcher i hver etasje. Plettfritt arbeid, cat 6 og skikkelige switcher som gjør ar jeg kan koble på kameraer mm. Upåklagelig pris. Anbefales.

Frode, Oslo, 20. okt. 2020

Skyvedør

Rydde og ordentlige mennesker. Kommer som avtalt og er mer enn nøye med arbeidet. De brukte litt mer tid enn jeg hadde trodd, men det hadde ingen betydning for oss da vi ikke var presset på tid. Vil absolutt anbefale.

Yvette, Maura, 18. aug. 2020

Lettvegg

Rydde og ordentlige mennesker. Kommer som avtalt og er mer enn nøye med arbeidet. De brukte litt mer tid enn jeg hadde trodd, men det hadde ingen betydning for oss da vi ikke var presset på tid. Vil absolutt anbefale.

Yvette, Maura, 18. aug. 2020

Montering av ikea kjøkken

Anbefaler Tech Consult Kolchina på det sterkeste. Veldig pålitelige, ekstremt detaljerte og nøye i alt de gjorde. Opptatt av høy kvalitet i arbeidet og at jeg skulle bli fornøyd. Vi hadde god dialog og kommunikasjon hele veien. Prisen var også god. Hyggelig folk, anbefales virkelig!

Pia, Oslo, 26. juli 2020

Montere nye kjøkkenfronter

Dyktige og presise. De byttet kjøkkenfronter for meg, og gjorde en veldig god jobb. Opptatt av at resultatet skal bli bra, fleksible i kommunikasjonen og god pris. Anbefales.

Torbjørn, Oslo, 11. juli 2020

Tilpasning og montering av skap på badet

De har montert og tilpasset høyskap på badet i en nisje som var 4mm smalere enn skapet. De er flinke, nøyaktige, systematiske, strukturerte, ryddige, effektive, hyggelige og kommer som avtalt. Jeg har ikke noe negativt å si. Anbefales på det sterkeste. Jeg kommer til å bruke dem igjen!

Bodil, Oslo, 6. juli 2020

Montering av garderobe på vaskerom

Meget pent og godt uført snekkerarbeid utført hos oss. Snakker godt norsk og er opptatt av å utføre arbeidet slik kunden ønsker. Møter opp i tide utfører arbeidet på tiden som er beregnet. Selskapet er også konkurransedyktige på pris. Kolchina ryddet fint opp etter at de var ferdige. Dette er et firma jeg trygt vil anbefale andre å bruke.

Alexander, Oslo, 2. juli 2020

Kjøkken

Jeg kan anbefale Tech Consult Kolchila på det sterkeste. De er et kjempe hyggelig par. Vi hadde god komunikasjon hele veien. De var presise og nøyaktige. Kommer til å bruke dem igjen.

Kristian, Oslo, 24. juni 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Raufoss Beredskap AS

  Raufoss

Tech Consult Kolchina

5.0 8 evalueringer Raufoss