Siste evalueringer (9)

Male enebolig utvendig

Malte huset med ny arbeidskraft, noe som førte til litt feil i fargerinstrukser. Dette ble rettet. Det tok mye lengre tid enn avtalt, og det ble litt surr med faktura. Men Lujcan rettet alt og resultatet på jobben ble veldig bra.

Anne, Kapp, 11. juli 2021

Bygg hytte innvendig 45m2

God pris, raskt utført og god oppfølging.

Mads, Vang på hedmark, 30. juni 2021

Male utvendig kledning

Hyggelige håndverkere med nøyaktig og perfekt resultat. Lette å kommunisere med og alt ble utført iht avtale. Malte huset vårt mens vi var på ferie. Kan anbefales på det varmeste!

Andreas, Skreia, 21. juni 2021

Sparkling av garasje

Svært godt utført arbeid til avtalt tid!

Erik, Lena, 3. mai 2021

Skifte dører,legge laminatgulv,smartpanel og lister

Hyggelig og ryddig i starten. Etter påstartet arbeid begynte forsinkelsene. Det eneste som ble levert i tide var krav om betaling for arbeid og materialer. Da Luco Bygg betraktet jobben som ferdig (til tross for utestående finish, kvitteringer og dokumentasjon som lovet) kuttet de all kommunikasjon. Det har nå gått over 2 måneder etter "fullført" arbeid og det svares ikke på telefon, meldinger eller mail. Eneste grunn til at dette ikke er 1 stjerne det som ble gjort ble helt ok. Kommunikasjon og pålitelighet kvalifiserer til 1 stjerne.

John, Hunndalen, 21. april 2021

Bytte ut gulv

Hyggelige og dyktige arbeidere. Utfører jobben godt og effektivt. Ingen komplikasjoner.

Izem, Gjøvik, 23. mars 2021

Skifte av ytterdør og to terrasse dører

Pålitelige, profesjonelle folk, og ikke minst prisen er akseptabelt. Jeg anbefaler dem og gir dem fem stjerner. Skiftet tre dør, en ytre dør og to balkong dør.

Muaed, Gjøvik, 6. feb. 2021

Bytte av baderomsplater i dusj

Presise, effektive og gjorde en god jobb. (Byttet veggplater/dusjsett/dusjhjørne etter vannskade).

Marit, Brumunddal, 3. feb. 2021

Laminat og gulvlister

Her er det rask respons og god kommunikasjon underveis. De møter presist og utfører veldig fint arbeid. Hos meg la de laminat og gulvlister, det er mye kroker og kriker, arbeidet er nøyaktig og pent utført. I tillegg kledde de igjen en åpning med isolasjon og gips, som ble sparklet og slipt.

Cathrin, Hamar, 26. nov. 2020
Vis flere evalueringer

Kart