MARIO PEREZ HOLMEN KONSULT

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

MPH Konsult

Tilbyr arkitekttjenester i tiltaksklasse 1.
- Tegninger og illustrasjoner; Søknadstegninger, arbeidstegninger, 3D perspektiv og fotogenereringer.
- Søknadsprosesser; Byggesakssøknader, antikvariske søknader, dispensasjonssøknader, søknader fra andre offentlige myndigheter og organer ifm. byggesakssøknader.
- Prosjektering; Enebolig, tomannsbolig og lignende mindre bygg, samt oppussing, endringer, tilbygg, påbygg og/eller underbygg av slike bygninger.
- Rådgivning; Rådføring om hva som er lov, hva mulig løsninger og produkter kan være, hvilke tiltak som utløser hvilke prosesser m.m.
- Prosjektledelse; Prosjekteringsgruppeleder, byggherrens representant i skisse-, prosjektering- og/eller utførelsesfase.


Jeg har ca 15 år med bred erfaring fra arkitektkontorer og underentreprenører, hvorav de siste 7 årene som arbeidstager var jeg prosjektingeniør, med ansvar for prosjektering, tegninger i alle former (detaljer, arbeidstegninger, søknad, illustrasjoner), kontorets kvalitetssikringsansvarlig, ressursperson for søknadsprosesser og bruk av BIM-tegningsverktøyer m.m.


Min filosofi med MPH Konsult er at kunden som regel vet hvordan det skal bli. Men det er ikke alltid like lett å se veien for hvordan man skal komme dit. I mine mange år med strukturert og informasjonsbasert arbeid, har jeg hjulpet og støttet mange oppdragsgivere, eksterne konsulenter, brukere og forvaltere av diverse bygningsmasser. Jeg kommer gjerne med forslag og innspill, men det er du som bestemmer.


Det er viktig for meg å levere avtalt produkt, til avtalt pris, på en trygg og transparent måte.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kontakt bedriften