Siste evalueringer (7)

Bytte utgangsdør

Kom som avtalt og resultatet ble veldig bra! :) Anbefales på det sterkeste :).

Lene, Brumunddal, 29. sep. 2021

Bytte vindu baderom

Bytte av vindu gikk veldig bra. Utført til avtalt pris og tid. Men resterende jobber ble nedprioritert. Masse lovnader om å dukke opp å gjøre seg ferdig. Men gjør seg aldri ferdig og sier heller aldri ifra hvorfor man ikke dukker opp. Jeg var også så dum å overførte penger og betalte faktura for materiell og halvveis utført jobb. Ser verken penger eller materiell igjen regner jeg med.

Kim, Ridabu, 8. mars 2021

Vakumering og koble på strøm på varmepumpe til garasje.

A+ Rask og effektiv.

Amund, Moelv, 28. feb. 2021

Skifte av vinduer

Hyggelige snekkere, ryddet veldig bra opp etter seg, godt fornøyd med jobben.

Hege, Hamar, 22. sep. 2020

Vedlikehold av hustaket

Kom som avtalt, var rask og utførte oppgavene på sin måte. Men med stor fart og kraft, ble det en del merker, skader og mye søl. Terrassene ble ikke tildekket tilstrekkelig. Avtale inngått om å rette opp dette til våren.

Per, Hunndalen, 16. sep. 2020

Bytte 3 vinduer

To meget ryddige og flinke karer med godt humør og god arbeidsmoral. Kom på kort varsel og utførte jobben kjapt og godt til avtalt pris. Kommer helt klart til å kontakte dem neste gang vi trenger hjelp til et prosjekt.

Ellen, Biri, 20. juli 2020

Fjerner takhatt og skifter knust takstein

Bra jobb og effektiv! Hyggelig man og anbefalt til andre!

Jinlun, Hamar, 18. juli 2020

Bytte vindskier og takrenner + sette inn loftsluke

Strålende fornøyd! Meget pent utført arbeid til en hyggelig pris. Allerede under befaring kom gutta med konstruktive forslag til jobben, og viste at de kunne det de snakket om, noe som var betryggende. Gutta er veldig profesjonelle, hyggelige og imøtekommende. De jobbet og sto på, noen ganger også i dårlig vær, på tross av forbehold om dårlig vær. Eneste jeg kan trekke litt for er at de noen ganger ikke kunne komme til avtalt tidspunkt, men de tok kontakt og varslet og avtalte nytt tidspunkt som de alltid holdt. Da de var her og jobbet, ble det jobbet meget kjapt og effektivt! Ryddet opp pent etter seg.

Anders, Brumunddal, 13. juli 2020

Feste takstige eventuelt sette inn ny takgstige.

Rask med å komme på befaring og finne ut hva som måtte gjøres samt flinke til å informere om hva og hvorfor. Jobben ble gjort grundig og raskt til en god pris. Veldig hyggelige fagfolk. Kommer til å bruke Innlandet Bygg & Renhold flere ganger framover.

Øivind, Løten, 26. juni 2020
Vis flere evalueringer

Kart