Siste evalueringer (5)

Vedlikehold av hustaket

Kom som avtalt, var rask og utførte oppgavene på sin måte. Men med stor fart og kraft, ble det en del merker, skader og mye søl. Terrassene ble ikke tildekket tilstrekkelig. Avtale inngått om å rette opp dette til våren.

Per Joar Mediås, 16. sep. 2020

Bytte 3 vinduer

To meget ryddige og flinke karer med godt humør og god arbeidsmoral. Kom på kort varsel og utførte jobben kjapt og godt til avtalt pris. Kommer helt klart til å kontakte dem neste gang vi trenger hjelp til et prosjekt.

Ellen Therese Torpen, 20. juli 2020

Fjerner takhatt og skifter knust takstein

Bra jobb og effektiv! Hyggelig man og anbefalt til andre!

Jinlun Liu, 18. juli 2020

Bytte vindskier og takrenner + sette inn loftsluke

Strålende fornøyd! Meget pent utført arbeid til en hyggelig pris. Allerede under befaring kom gutta med konstruktive forslag til jobben, og viste at de kunne det de snakket om, noe som var betryggende. Gutta er veldig profesjonelle, hyggelige og imøtekommende. De jobbet og sto på, noen ganger også i dårlig vær, på tross av forbehold om dårlig vær. Eneste jeg kan trekke litt for er at de noen ganger ikke kunne komme til avtalt tidspunkt, men de tok kontakt og varslet og avtalte nytt tidspunkt som de alltid holdt. Da de var her og jobbet, ble det jobbet meget kjapt og effektivt! Ryddet opp pent etter seg.

Anders Øgle Bakke, 13. juli 2020

Feste takstige eventuelt sette inn ny takgstige.

Rask med å komme på befaring og finne ut hva som måtte gjøres samt flinke til å informere om hva og hvorfor. Jobben ble gjort grundig og raskt til en god pris. Veldig hyggelige fagfolk. Kommer til å bruke Innlandet Bygg & Renhold flere ganger framover.

Øivind Rosvold, 26. juni 2020
Vis flere evalueringer

Kart