Siste evalueringer (12)

Sparkle og male

I utgangspunktet startet samarbeidet bra, men maleren hadde det fryktelig travelt og jobben ble ikke fullført. Vi hadde avtale om at han skulle ta kontakt og ferdigstille jobben ca. En ukes tid etter at han dro på kort ferie, men vi hørte aldri noe mer. Nå er det gått to måneder og vi får ikke svar på mail, sms eller telefon.

Anette, Bønes, 10. juli 2022

Sparkling og maling

Du vet når håndverkerne pakker sammen og sier seg ferdig med prosjektet; du er fremdeles ikke helt fornøyd, men håndverkerne er plutselig blitt umulig å få tak i? Slik er det _ikke_ med Mirel. Han gir seg ikke før kunden er fornøyd. Resultatet ble kjempebra, og arbeidet utført effektivt og til avtalt pris.

Jon, Laksevåg, 14. juni 2022

Sparkling av kjellerstue

Gjennomførte jobben som avtalt, kom til avtalt tid, jobbet raskt og effektivt. Gjorde noe ekstra arbeid uten å ta seg ekstra betalt! Veldig godt fornøyd med resultatet! Kan anbefale dette firmaet til andre!

Ole, Fana, 3. juni 2022

Utbedre tak soverom

Arbeidet startet veldig raskt etter oppdraget ble lagt ut. Resultatet ser veldig bra ut!

Eirik, Bergen, 23. mai 2022

Sparkling

Veldig enkelt verdens beste firma, maken til kvalitet, effektivitet, profesjonalitet skal en lete lenge etter. Om jeg ikke visste bedre så hadde jeg nesten trodd at det var magi etter å ha sett veggene mine huset. Meget meget fornøyd med jobben! Jeg har ingen tvil hvem jeg kommer til å velge neste gang!

Adis, Knarrevik, 5. april 2022

Oppussing leilighet: kjøkken,bad,maling vegger og tak,pussing/lakking gulv.

Siden jeg bor i Oslo jobbet Smart Construct Invest meget selvstendig på dette oppdraget, og informerte meg godt om framdriften underveis. Arbeidet ble utført med stor effektivitet og innsats, Jeg vil spesielt berømme Mirel Catalin for hans serviceorienterte innstilling og positive holdning til å bidra til gode løsninger og et meget bra resultat. Jeg hadde noen besøk til Bergen underveis, og så at det var grundig utført arbeid. Primært omfattet det at vegger, dører og vinduer ble sparklet og malt, nytt gulv lagt, samt skifte av baderoms møblement og kjøkken. Dersom du ønsker et firma som utfører denne typen jobber effektivt og grundig, kan jeg anbefale Smart Construct Invest.

Kjetil, Bergen, 17. mars 2022

Sparkle vegger på kjøkken

Svært effektiv og grundig håndverker. Hadde et kjøkken med mange utfordringer som ble løst på en umerket måte. Svært fornøyd med resultatet!

Antonia, Bergen, 15. mars 2022

Lydisolere soverom

Kan anbefale firmaet. De kom som avtalt, gjorde en god jobb, raskt.

Svein, Bergen, 9. mars 2022

Gips i taket + sparkling

Raske og effektive. Kommer til å bruke de ved en senere anledning.

Monica, Kleppestø, 25. feb. 2022

Sparkling av skjøter

Veldig dyktige folk. Kommer til avtalt tid og jobber nøyaktig og raskt. Resultatet ble veldig bra. Vil absolutt bruke de igjen til eventuelle andre jobber. Anbefales!

Hanne, Bergen, 21. feb. 2022

Sette inn dør til innebod

Jobben ble gjort dagen etter befaring. Han var effektiv og hyggelig, og resultatet ble bra.

Lise, Fyllingsdalen, 18. feb. 2022

Rehabilitere leilighet

Flinke folk. Jobbet raskt og resultat ble bra. Veldig fornøyd.

Svein, Bergen, 27. jan. 2022
Vis flere evalueringer

Kart