Siste evalueringer (5)

Legge gulv

Arbeidet ble utført på beste måte. God dialog underveis og kvalitet på håndverket! Det var helt strøkent og ryddig etter dem. Hyggelige og høflige var de også. Ingen problemer med å anbefale dette firmaet!

Hanne, Sandefjord, 7. nov. 2021

Tusen hjertelig takk😊

MOL TAK OG SERVICE 17. nov. 2021

Legge laminatgulv og panel

Mol Tak og Service kan anbefales på det varmeste! Arbeidet er utført profesjonelt og effektivt og vi er veldig fornøyde med resultatet. Håndverkerne har bred kunnskap og erfaring, de er kreative og løsningsorienterte og yter god service. Veldig hyggelige og presise gutter man kan stole på, vi kommer til å bruke Mol Tak og Service igjen.

Heidi, Larvik, 20. okt. 2020

Handymann,altmuligmann. sett opp skilleveg,monter taklamper mm

Hyggelige og pålitelige.

Hans, Sandefjord, 10. sep. 2020

Montere lekestue - ferdig byggesett

To personer snekret effektivt sammen en lekestue på én dag. Jobben ble utført effektivt og profesjonelt, og resultatet strøkent. Kan trygt anbefales.

Martine, Sandefjord, 2. sep. 2020

Nytt tak (takplater) på tilbygg

Lagt nytt tak, takrenner, avslutninger og relatert snekker- og blikenslagerarbeid. Super utført jobb av solide, norske håndverkere. God kommunikasjon hele veien, og lett å prate om det man ønsker utført. Ryddig og fint under og etter utført arbeid. Alt utført til avtalt tid og pris. Anbefales på det sterkeste!

Ken, Stavern, 1. sep. 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Byggservice 123 AS

4.6 76 evalueringer Larvik

Proffe Boligpartner AS

5.0 49 evalueringer Stavern

Kristoffer Landmark

4.8 41 evalueringer Kvelde