Siste evalueringer (11)

Rørfornying

Fikk raskt svar på anbudet for rørfornying betongrør avløp, grundig befaring og raskt tilbud på pris. Oppmøte som avtalt og effektiv og proff gjennomføring av jobben. Kan trygt anbefales.

Håkon, Jessheim, 26. okt. 2021

Skifte hovedavløpsrør fra hus

Veldig kunnskapsrike folk som løste jobben raskt og effektivt. Fant løsninger når det oppsto uventede problemer. Jeg sparte 150 000+ på å gjennomføre rørfornying med Vitek i stedet for å grave opp og legge nye rør.

Henning, Oslo, 23. sep. 2021

Inspeksjon stikkledninger

Grundig og god gjennomgang av rørsystemene i huset! Anbefales.

Knut, Oslo, 1. aug. 2021

Oppgradering av kloakkrør

Vitek AS kunne ta på seg jobben raskt. De trakk strømpe i gammel støpejernsrør. Dette var en omfattende jobb. Vitek var profesjonelle. De kom på en grundig befaring, presenterte et pristilbud og møtte til avtalt tid. Vi ble holdt orientert hele veien og det kom ingen ekstrakostnader. Vi er veldig fornøyde og anbefaler Vitek AS.

Elisabeth, Asker, 5. juli 2021

Høytrykkspyling

De jobbet raskt og effektivt. I tillegg var de veldig høflige og profesjonelle.

Lulu, Gan, 11. mai 2021

Rør i rør

Rask på befaring, samt spesifikk tilbud. De gir også beskjed om at kunden som i dette tilfelle kan best septiktømming selv som vil blir ett billigere alternativ. De kom til avtalt tid, holdt dialog gjennom hele prosessen. Det viste seg at jobben ble noe enklere å utføre da det dukket opp ting som var gjort som ikke kunne ses på befaring noe som var en hyggelig bonus for kunden ;) Hyggelige, faglig sterke og kompetente mennesker. Kan virkelig anbefale dette firma på det varmeste. Takk for bra utført arbeid.

Cathrine, Drammen, 26. april 2021

Befaring til tett avløps rør i gammel enebolig fra 50 talle

- Kvalitet av jobben er veldig bra - Start kommunikasjon var veldig bra - Befaring og alt informasjon om befaring var veldig bra - Etter vi satt en dato og Vitek ikke dukket opp og jeg fikk ikke beskjed, etter jeg ringte da jeg fikk beskjed et de kommer ikke på avtalt dato grunn av de var ikke ferdig med tidligere jobben, den var greit men jeg ønsket en beskjed hvis de kan ikke komme på avtalt dato/tid. - Jeg fikk garanti bevis på epost men Jeg Ønsker et de skal levere garantbevis til boligmappa. - Resten var veldig bra og gutta er veldig flink med jobbe og kvalitet av jobben er også veldig bra. - Jeg vil anbefale Vitek og skal bruke i fremtiden hvis er det behove.

Gurudutt, Langhus, 11. mars 2021

Rørinspeksjon

Tobias var veldig nøye, proff og effektiv. Han kom med gode forslag på befaringen og undersøkte rør nøye med kamera for å finne best mulig løsning. God kommunikasjon. Vi venter på pristilbud.

Zuzana, Oslo, 18. okt. 2020

Oppgradering rørledning vann og avløp.

Kan anbefales!

Rune, Asker, 13. okt. 2020

Fornying av avløpsrør

Jeg fikk pålegg av kommunen om å skifte ut gamle rør. Egentlig tenkte jeg å grave opp å skifte avløpsrørene fra huset mitt. Så fikk jeg tilbud fra Vitek. Dette gikk ut på rørfornying uten å grave opp og var vesentlig billigere enn graving. . De tok seg av alt sammen til og med sendte inn dokumentasjon til kommunen. Anbefaler dette firmaet!

Kim, Asker, 29. sep. 2020

Oppgradering av avløpsrør og vannrør

Jobben ble utført effektivt og bra med god kommunikasjon underveis.

Jan, Nannestad, 24. aug. 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

NOR-POL AS

4.4 8 evalueringerBetalt Greåker

Vitek AS Avd Moss

4.9 11 evalueringer Dilling

Kopperud Vaktmesterkompani

5.0 7 evalueringer Dilling