Siste evalueringer (19)

Utgraving av gulv i kjeller

Jobben ble gjort iht avtale, og ting som dukket opp underveis ble løst på en god måte. Kan absolutt anbefale Proriv!

Øivind, Lier, 12. jan. 2021

Pigging av 110 m2 kjellergulv

Jeg er veldig fornøyd med jobben Proriv AS har gjort. Arbeidet bestod av riving av vegger, pigging og graving av kjeller gulv, graving av grøfter og etablering av nytt kjellergulv inkl. Støp og armering. I tillegg har de utvekslet for nye vinduer og gravd utvendig. Kommunikasjonen med Isa har vært veldig enkel og god. Proriv AS utførte arbeidet til avtalt tid, pris og kvalitet. Anbefales på det sterkeste.

Erik, Oslo, 10. des. 2019

Diverse skjæring og borring leca,betong og siporex.

Fikk Proriv til å skjære hulll til dør, pigge gulv og kjerneborre i kjelleren min. De kom til avtalt tid, og holdt meg også oppdatert om hvor langt unna de var, slik at jeg fint kunne planlegge dagen min. Jobben de gjorde var helt utmerket. Vi hadde en fin gjennomgang før de satte i gang, og da kom de med tips og råd til hvordan de mente det jobben burde utføres. Den utførte de til punkt og prikke, og resultatet ble meget bra. Ryddingen i etterkant var også helt prima. Kan knapt se at de har vært her. :D De var også helt uslåelig på pris, sammenlignet med andre tilbydere. Vil absolutt anbefale de videre til andre. Hadde det vært mulig å gi 6 stjerner hadde jeg gjort det. Tusen takk!

Vegard, Mjøndalen, 21. nov. 2019

Betongsaging og utgraving/ planering

PRORIV gjorde et svært godt arbeid hos oss og jeg vil varmt anbefale dem videre.

Anders, Oslo, 12. okt. 2019

Kjellerutbygging i oslo-bygård,55 kvm.

I forbindelse med ombygging av råkjeller til leilighet ble Proriv engasjert til å utføre blant annet pigging/utgraving av gulv, slissing, kjerneboring, oppbygging av nytt gulv. Jeg er veldig fornøyd med arbeidet som er gjort, og med kommunikasjonen underveis. Det dukket opp uforutsette hindringer på prosjektet, men de ble håndtert på en god og effektiv måte. Dette er et seriøst og serviceinnstilt firma som jeg anbefaler til lignende arbeider.

Anja, Oslo, 12. jan. 2019

Riving av diverse vegger / himling

Proriv fullførte en relativt stor rivejobb i en gammel leilighet paa Majorstuen i forbindelse med oppussing. Skar også ut en dør i en murvegg. Veldig bra selskap som jeg ikke har noe problem å anbefale til andre. Alt arbeid ble fullført før planen og sluttresultatet var veldig bra. Kommunikasjonen var god hele veien gjennom.

Håkon, Oslo, 20. sep. 2018

Kjernehullboring,betongboring,lavaløkka 24,hyggen

Godt fornøyd med jobben som ble gjort.

Janne, Hyggen, 6. aug. 2018

Lage 2 stk luftekanaler i yttervegg av betong

Jobben (kjerneboring for friskluftinntak) ble utført raskt og til avtalt tid. Veggen ble godt tildekket ut- og innvendig for å unngå søl/støv. Anbefales.

Jan-Tore, Oslo, 31. juli 2018

Borring av to luftehull i grunnmur av betong

Dette var veldig bra! Kom på to dagers varsel. Gjorde en god jobb til god pris, faktisk ble det gjort mer enn det som var tenkt i utgangspunktet men til samme pris. Alt var ryddig og fint etterpå. Anbefales!

Øyvind, Oslo, 29. april 2018

Betongsaging- haster

Veldig flink til å utføre jobben, Rask og presis og veldig ryddige. Og til veldig ålreit pris. Anbefaler dem på det sterkeste.

Suresh, Oslo, 14. des. 2017

Pigge gulv,fjerne masser fra kjeller

Vi er veldig fornøyd med valget av Proriv AS. Entreprenøren var punktlig ift avtalte oppmøtetider og tilpasningsdyktige i forhold til vår fremdrift og jobbsituasjon. Jobben ble effektivt utført med moderne verktøy og det ble levert et bra resultat. Jobben som ble utført var: - Pigging av 45m2 kjellergulv, samt utgraving og deponi av masser ca. 22m3. - Utskjæring i 500mm tykk betongvegg til større vinduer. - Kjerneboring til nye ventiler.

Siri, Oslo, 3. des. 2017

Bore hull i mur for ventilasjon

Gjorde jobben som avtalt :).

Øyvind, Kråkstad, 4. aug. 2016

Sage hull og montere dør i grunnmur

Kom raskt og utførte bra arbeid.

Lars, Drammen, 8. juli 2015

Kjerneboring i kjellermur for ventiler

Oppdraget ble fagmessog godt utført til avtalt tid og pris. Rimelig! Svært fornøyd! Kan anbefales!

Steinulv, Oslo, 26. nov. 2014

Legging av skifer/bruddheller

Effektivt, ryddig og bra utført arbeide!

Thomas, Oslo, 3. juni 2014

Skifte vindu og balkongdør

Valgte SB Entrepenør til å skifte vindu og balkongdør i leilighet. Firmaet kunne starte meget raskt, og møtte til avtalt tid hver dag. Arbeiderne var meget dyktige og positivt innstilt.

Lars, Oslo, 15. okt. 2012

Utvide til større vindu i kjeller,mur

Faglig dyktig utført, virket som dem var godt organisert og at det var et godt samarbeid, raskt utført, kom til avtalt tid og holdt avtalt tidsramme. Anbefales !

Unni, Oslo, 24. sep. 2012

Idrettsveien 19 høybråten,oslo

De gjorde en faglig meget god jobb. I utgangspunktet var oppdraget en støttemur i granitt. Men det ble utvidet til beleggningssteinen på gårdsplassen, maling av hus utvendig og gjerde. Det behersket alle fagfeltene. Jeg kan gi de min beste anbefaling.

Per-Kristian, Oslo, 24. sep. 2012

Steinlegging + landscaping

Vi har fått raskt respons da vi ba om tilbud. Jobben ble gjennomført presis i en veldig god kvalitet. De var fleksible hvis vi kom noe endringer underveis, hadde veldig kreative forslag så resultatet ble mye bedre enn vi har egentlig planlagt!

Barnabas, Oslo, 18. aug. 2012
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER