Siste evalueringer (10)

Legge laminat,sette opp ikea-kjøkken og sette inn dører

Dessverre endte det opp med at de brukte 5 uker på å sette opp et kjøkken med 12 moduler. I tillegg klarte de ikke å gjøre seg helt ferdige, hvor vi selv måtte rette opp i feil de hadde gjort og gjøre siste del av jobben som var avtalt. (Sette inn dører og lekte ned tak) Da var vi så lei av å mase og bli lovet at de skulle komme. Mange unnskyldninger hele tiden, noe som gjorde at det ble minst 3 uker forsinkelser for vårt prosjekt . Kan dessverre ikke anbefale dette firmaet hvis du ønsker å få ting raskt unna uten å måtte mase hver dag.

Tanja, Oslo, 31. aug. 2020

Montering av ikea-kjøkken

Dette var de mest pålitelige håndverkerne jeg har møtt. Flott arbeid til god pris. Anbefales varmt!

Fanny, Oslo, 22. aug. 2020

Henge opp tv skap og montere stiv på tv.

Flink og kompetent.

Marina, Oslo, 12. aug. 2020

Montering ikea kjøkken 12 skap

Arbeidet skulle ta fra 1-2 dager, ble til 1 uke. Det ble litt ekstra arbeid fordi jeg hadde målt feil på høyde på der integrert kjøleskap skal være og visste ikke at det var avtrekk/ventilasjon rett over. De sa de kunne fikse dette uten extra kostnad, noe som var bra men når alt ble ferdig var det for mye feil på kjøkkenet. Bare for å nevne noen: mellomrom mellom benkeplate og skap ved siden av, forskjellige høyder på underskap, ikke satt fast benkeplate med skrue og heller ikke satt silikon mellom. Mikroen var satt på opp ned. Fikk en annen snekker til å gå gjennom alt og fikse dette, da de ikke dukket opp når vi skulle gå gjennom dette, heller nekter de å betale tilbake halve summen så jeg kan dekke ny snekker for arbeidet. Hyggelige folk, men dårlig på kommunikasjon og kommer ikke til avtalt tid.

Ly, Oslo, 10. aug. 2020

Takk for din anmeldelse! Vi er glad både i positive og negative anmeldelser. De hjelper oss å bli bedre! Vi alltid gir 2 år garanti på alle defektene inn i kjøkkenmontering og hjelper dermed med å fikse de. Allikevel var det innbrudd av andre spesialistene som ikke tilhører firmaet. Garantien er derfor ikke gyldig lenger. Det er synd at du likte ikke å samarbeide med oss. Svar på refusjon blir gitt etter fiksering og dokumentering av alle defektene inn i kjøkkenmontering. Med respekt, Fedorenko Kjøkvelserviss

FEDORENKO KJØKVELSERVISS 11. sep. 2020

Montere kjøkkenventilator og bygge skap til kjøleskapet

Fikk montert kjøkkenhette, kjøkkenskap for kjøleskap, festet nattbord til veggen. Godt arbeid til god pris.

Komel, Oslo, 6. aug. 2020

Montering av 2 bokhyller (ikea hyller)

Bra og ryddig.

Ida, Bekkestua, 5. aug. 2020

Montere ikea kjøkken og innredning vaskerom (ikea)/ mounting ikea kitchen and washroom cabinets

Jeg er virkelig veldig fornøyd. God kommunikasjon og flott utført arbeid. Jeg vil ikke nøle med å bruke disse igjen ved en senere anledning. Anbefales.

Maria, Oslo, 5. aug. 2020

Demontering og montering av kjøkken

Kjempefornøyd med arbeidet! Veldig hyggelige folk alle sammen, de så løsninger på ting jeg så på som problemer, veldig serviceminded og kjøkkenet ble superfint! Ingenting var problem for disse å fikse, og var det noe som manglet, så fikset de det. Hvis jeg ikke var hjemme på et tidspunkt de kunne komme, kom de til jobben min for å møte meg å hente nøkkel. Har også fått mld i ettertid hvor de spurte om alt var i orden, og hvis det oppstod problemer kunne jeg bare ringe, så kommer de og fikser. Kan absolutt anbefale fedorenko:) OBS: hvis du ikke er så fleksibel på tid: avtal et tidspunkt for når de vil ha det ferdig e. L. Det ble litt forsinkelser uten en eksakt avtale og forventningsavklaring.

Veronica, Oslo, 30. juli 2020

Montering av kjøkken

Profesjonelt gjennomført montering av komplett kjøkken. Konkurransedyktige på pris. Et veldig dyktig team som jeg definitivt vil benytte igjen. Anbefales på det sterkeste.

Waqas, Tranby, 28. juli 2020

Montering av kjøkken

Tusen takk for jobben dere utførte på kjøkkenet mitt 😊 jeg er Kjempe fornøyd på Kvaliteten Pålitelig og effektiv Anbefales 👍🏼.

Bashar, Oslo, 30. juni 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Maxservice Nicolae-costin Lingurar

4.7 26 evalueringer Hønefoss

Bygg Solution & Service AS

5.0 40 evalueringer Hønefoss

Tatic Byggservice

4.8 29 evalueringer Hønefoss