Tesli Prosjektering

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

Et enkeltpersonsforetak for deg som ønsker å bruke budsjettet til selve oppussingen, og ikke søknadsprosessen.

nTesli Prosjektering er et nyoppstartet enkeltpersonsforetak, drevet av Henrik Tesli. Jeg utdanner meg til å bli byggingeniør ved NTNU og har godkjent utdanning innenfor teknisk tegning etter norsk standard.?
Vi har ett års erfaring med en del prosjekteringsjobber i trøndelagområdet der ca. halvparten har innebåret å opptre som ansvarlig søker. Utover dette har vi også en arkitekt og en byggingeniør som konsulterer og bistår på jobbene, med en kombinert erfaring av 47 år i byggebransjen og søknadsprosessen.

Vår ekspertise er effektiv og rimelig produksjon av tekniske tegninger til bruk i byggesøknad og finne gode planløsninger og komme med gode løsninger for å oppnå maksimal utnyttelse.


Kan nås når som helst på tlf eller mail (litt lenger svartid), og kommer gjerne på en gratis og uforpliktende befaring i Oslo/Akershus-området eller Trondheim og omegn

Motivasjonen min for å starte for meg selv har vært delt.
De første grunnene er at det er en gyllen mulighet til å tjene litt ved siden av studiene samtidig som jeg får anvendt kunnskapen og lidenskapen min i praktiske former, ikke kun det teoretiske. På Mitt Anbud får jeg også nådd ut til flere og dermed utvidet mulighetene.
I tillegg vet jeg fra erfaring vet at firmaer og enkeltpersonforetak ofte krever store betalinger for å lage de nødvendige tegningene til søknader. Samtidig er oppussingsarbeid en ressurskrevende prosess og hver krone hjelper, derfor gjør jeg jobben med mindre profittmargin for at DU som kunde heller kan bruke pengene der de bør brukes.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kontakt bedriften