JM SERVICES AS

5.0 (6 evalueringer)
 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • ANSATTE
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Rossåssvingen 20, 4332 Figgjo
 • Åpner Mandag kl. 08
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

JM SERVICES AS

Vi startet selskapet i 2016, men vi endret selskapsform fra ENK til AS fra 29. mai 2020. JM SERVICES AS har mange års erfaring i vindusvask, fasadevask, høtrykkspyling, maling og renhold. Din Garanti i et illegalt marked er at våre ansatte jobber under ordnede forhold, med lønn og forsikringer, vi har også forsikringer som ivaretar deg som kunde. Vi har sertifiserte liftsjåfører som har god kunnskap i bruk av forskjellige lifter.

Vindusvask

Vi tilby utvendig og innvendig vindusvask hos private, bedrifter, borettslag, sameier og mange flere. Vi vasker dine vinduer etter dine ønsker og behov. Vi bruker tradisjonel system og et spesielt rentvannsystem som gjør at vi kan vaske vinduer, fasader og persienner opp til 14 meter - uten å bruke lift. Vi bruker ikke kjemikalier.

Høytrykksvask og Softvask

Vi bruker spesial såpen over overflaten, som ikke skader tre og bremser grønske), som vi bruker på fasadevask også. Vi har erfaring på vasking av:
- terrasser
- fasader
- tak
- gjerder
- belegningsstein
- mur
- granitt
- skiffer


TAKVASK

Vi vasker alle typer taker.

Komplett takvask er nødvendig for å fjerne mose og for å forlenge takets levetid. Vi fjerner mose, alger og skitt fra taket dit uten bruk av skadelige kjemikalier og dermed sparer vi naturen for unødvendige utslipp.

Før oppstart utfører vi en forenklet taksjekk for å avdekke undertakets tilstand, og setter opp beskyttelse for å hindre at nedløp tettes av mose og søle mens vi vasker. Taket vaskes fritt for mose og skitt ved bruk av profesjonell høytrykkspyler. Etter takvask rengjøres takrenner og fasader, vegger og vinduer spyles, og eventuelle sølerester fjernes fra verandaer, balkonger, plen og innkjørsler.

Etter vask anbefaller vi at taket impregneres for å oppnå et best muligt resultat.
Ved impregnering får du ett vannavvisende og pustende underlag som beskytter taket mot ytre påvirkninger uten å gi fargeforskjell og minsker vekst av mose og alger.

Impregneringsvæsken vi bruker er vannløselig og inneholder ikke farlige løsningsmiddel, produktet er miljøvennlig. Impregnering av takstein er en rimeligere løsning enn maling av tak.

FASADEMALING

Før hver fasademaling gjør vi fasadevask. Vi har mange fornøyde kunder, som ofte kommer tilbake og ønsker å tar våre andre tjenester som vindusvask.

Vi har som formål og levere godt tjenester til fornuftig pris.

Sjekk vår facebookside og finn mer informasjon om oss: https://www.facebook.com/jmservices.vask/

Ring oss i dag for et uforpliktende tilbud!

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

 • Åpner Mandag kl. 08
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften