JM SERVICES AS

4.8 (23 evalueringer)
 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • ANSATTE
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Kongsgata 7, 4331 Ålgård
 • Åpner Mandag kl. 08
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
 • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
 • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud

JM SERVICES AS

Vi er et lokalt firma som startet i 2016. I mai 2020 endret vi selskapsform fra ENK til AS. JM Services AS er spesialister med mange års erfaring i vindusvask, fasadevask, høtrykksvask, maling og renhold.
I et marked preget av mye illegalt arbeid garanterer vi for dine interesser ved å ha ansatte som jobber under ordnede forhold, med lønn og forsikringer, samt forsikringer som ivaretar deg som kunde.

VINDUSVASK

Vi tilbyr utvendig og innvendig vindusvask hos private, bedrifter, borettslag, sameier mm.
Vi vasker dine vinduer etter dine ønsker og behov.
Vi bruker tradisjonell metode med forvask, nal og såpe, og et spesielt rentvannsystem.
Med teleskopstenger kan vi vaske de fleste bygg fra bakken og opp til 16 meter ? uten å bruke lift, noe som gjør det tryggere for både arbeiderne og de rundt.
Der vi må bruke lift så gjør vi det på en forsvarlig og trygg måte. Alle våre ansatte har liftsertifikat.

SOFTVASK AV FASADE OG TERRASSE

Alle vet hva en høytrykksspyler er, men softvask er en annen type kraftvask og er ny for mange mennesker.
Amerikansk metode er den tryggeste og mest effektive måten av fasadevask. Metoden benytter seg av vann, vaskemidler og rengjøringsmidler, men bruker faktisk ikke høytrykk ? du kan legge hånden din foran vannstrømmen og det ville ikke skade deg. Mens en høytrykksspyler har en vanlig bar på 250, er en myk vask under 50. Kombinasjonen av vaskemidler og rengjøringsmidler påføres overflaten og får virke i omtrent 20 minutter. I løpet av denne tiden blir alle uønskede stoffer drept ned til sporene.

Vanlige høytrykksspylere vil fjerne ting du kan se, men sporene vil fremdeles være der, og mosen kan lett vokse igjen. En myk vask gir dermed en renere overflate som varer lenger ettersom den utrydder plantens reproduksjonsevne. Til slutt skylles løsningen, og alt skittent følger med.

TAKVASK

Komplett takvask er nødvendig for å fjerne mose og for å forlenge takets levetid. Vi fjerner mose, alger og skitt fra taket dit uten bruk av skadelige kjemikalier, og sparer dermed naturen for unødvendige utslipp.

Før oppstart utfører vi en forenklet taksjekk for å avdekke undertakets tilstand, og setter opp beskyttelse for å hindre at nedløp tettes av mose og søle mens vi vasker. Taket vaskes fritt for mose og skitt ved bruk av profesjonell høytrykkspyler. Etter takvask rengjøres takrenner og fasader, vegger og vinduer spyles, og eventuelle sølerester fjernes fra verandaer, balkonger, plen og innkjørsler.

HØYTRYKKSVASK

Vi rengjør betong, stein, mur-overflater (takrenner, tak, fortau, terrasser, innkjørsler, fasader, parkeringsplasser) og annet både skånsomt og effektivt. For et godt resultat vil trykkstyrken måtte justeres avhengig av type overflate. For et optimalt resultat benytter vi oss av forskjellig dyser tilpasset ulike underlag. Med mobilt utstyr kommer vi til overalt og får jobben gjort.


FASADEMALING

Før hver fasademaling gjør vi fasadevask. Vi har mange fornøyde kunder, som ofte kommer tilbake og ønsker å tar våre andre tjenester som vindusvask.

INNVENDIG RENHOLDSTJENESTER

Et rent lokale øker trivselen, minsker sykefraværet og gir bedre produktivitet. Hvor ofte vi kommer kan være avhengig av type lokaler, og kunders ønsker og behov. Vi er et godkjent renholdsforetak, noe som innebærer at de ansatte har ansettelseskontrakt, lønn i forhold til tariff, lovpålagt forsikring, uniform, ID-kort og taushetsplikt.

Vi tilbyr den høyeste kvaliteten i hejemmerengjøring og daglig renhold/kontorvask, flytte/ ut-vask, byggevask/vask av byggebrakker.

Vi har som formål og levere godt tjenester til fornuftig pris.

Sjekk vår nettside og finn mer informasjon om oss: www.jmservices.no

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

 • Åpner Mandag kl. 08
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften