Siste evalueringer (9)

Bygging av platting/terrasse på bakkenivå

Strukturert, pålitelig og god kommunikasjon før, under og etter oppdraget. Bygging av ny terrasse ble effektivt gjennomført, og jeg er superfornøyd med prosess og resultat.

Beate, Drammen, 17. april 2021

Takstmann

Veldig dyktig fagmann som kom i avtalte tid og fullførte jobben slik det var avtalt. Anbefales!

Ahmad, Krokstadelva, 23. mars 2021

Fjerning av gammelt gulv over krypkjeller + legge nytt

Veldig fornøyd med jobben som ble utført.

Tommy, Drammen, 19. mars 2021

Pusse opp kjellerrommet

Veldig hyggelig kar som er serviceinnstilt. Planlegger jobben ordentlig og fullfører nøye. Lett å kommunisere og samarbeide.

Fossbakkane, Lier, 2. mars 2021

Renovere hytte

Arbeidet ble utført til avtalt tid og til avtalt pris. Enkelte deler av jobben ble både billigere og gikk raskere enn forventet. Tenker da spesielt på transporten som foregikk med helikopter. Veldig god kommunikasjon underveis. Kvaliteten på arbeidet var tilfredsstillende. Jeg vil bruke firmaet på nytt hvis jeg har behov for mer vedlikehold på hytta.

Trine, Hønefoss, 21. okt. 2020

Diverse reparasjoner og montering

Vi trengte å gjøre klar en leilighet til utleie og kommer til å bruke Vinkelrett Consult fast fremover. De leverte, fant løsninger underveis, var presise i kommunikasjonen og tydelig på pris.

Henrik, Oslo, 6. okt. 2020

Hjelp til bytte av vinduer

Var klar til å ta jobben i løpet av få dager, stilte opp presist og ferdigstilte til avtalt tid. Firmaet hjalp oss å bytte fem vinduer, og gjorde en fin jobb. Resultatet ser veldig bra ut, og prisen vi betalte for jobben likeså. Hadde fokus på gjenbruk av materialer underveis, der det var mulig, og det setter vi pris på :).

Christine, Spikkestad, 30. sep. 2020

Bytte av to vinduer

Veldig fornøyd, kom til avtalt tid, ryddet etter seg, og det ble ett flott resultat. Profesjonell fra A til Å så jeg kan anbefale Vinkelrett Consunt.

Heidi, Drammen, 29. sep. 2020

Demontere 2 hyller,bygge nytt,legge fliser på veranda,fikse veggen,osv...

Bra service og hyggelig folk. Måtte komme tilbake for å fikse en liten detalj og kom ganske fort. Jobben ble gjort på en profesjonell og god måte. Veldig fornøyd.

Sue, Oslo, 7. sep. 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Savo Rørleggerbedrift AS

4.7 82 evalueringer Drammen

Awat-rør AS

4.9 77 evalueringer Drammen

Polsk Bygg og Oppussingstjenester AS

4.6 67 evalueringer Drammen