Siste evalueringer (7)

Tilbud på microsement på bad

Vanskelig å velge en ting man er spesielt fornøyd med. Avtalt pris, avtalt tid, enkel dialog og god orden. Kan trygt anbefales. Mvh Sigurd.

Dan, Fjellhamar, 14. sep. 2021

Gulv på toalett og i dusj

Godt utført jobb, til avtalt pris og tid.

Leif-Erik, Yven, 19. aug. 2021

Microsement på peis

Levert fantastisk fint resultatet. Ryddig og god kommunikasjon underveis. Holdt avtaler og sluttført etter avtale. Anbefales virkelig.

Renate, Rakkestad, 23. juni 2021

Mikrosement på gulv og vegg på vaskerom

Mikael har lagt mikrosement på vaskerommet vårt med et godt resultat. Justerte fargen under veis for at vi skulle bli helt fornøyd med resultatet. Nøyaktig, grundig og detaljfokusert. Ryddig kommunikasjon.

Jostein, Spydeberg, 9. okt. 2020

Mikrosement vegger og gulv på bad

Kjempefornøyd med vårt nye bad i mikrosement! Lunt, deilig og moderne. Svært lett å kommunisere med og gjennomfører etter avtale. Har allerede anbefalt Løken bygg til flere.

Mette, Oslo, 27. sep. 2020

Mikrosement bad

Anbefaler Løken Bygg på det varmeste. Jobben ble utført til avtalt tid og resultatet ble akkurat slik vi hadde forestilt oss. Ønsker du å forandre et ellers kjedelig bad til noe moderne og tidløst er Michael og co absolutt en håndverker som gjør jobben!

Hans-Christian, Rælingen, 8. aug. 2020

Legge mikrosement på bad.

Vi valgte Løken Bygg & Utleie til å legge mikrosement på bad. Meget fornøyd med arbeidet. Mikael er nøye og effektiv. Kan anbefales til alle som skal ha noe gjort i mikrosement.

Christer, Borgenhaugen, 5. aug. 2020
Vis flere evalueringer

Kart