Siste evalueringer (9)

Helsparkling vegger i entre,trappeoppgang og gang

Helsparkling av vegger med et fantastisk bra resultat! Pålitelige og effektive. Anbefaler dem på det sterkeste!

Jorun, Oslo, 1. april 2022

Male rom

Billig og effektiv.

Terje, Oslo, 28. mars 2022

Fjerning av strietapet og maling

2 malere jobbet fra mandag til lørdag. Arbeidet de utførte og fleksibiliteten var helt fantastisk. De jobbet til kl. 22:00 på fredag og 21:45 på lørdag for å blir ferdige. Det var en stor jobb de skulle gjøre og jeg er kjempefornøyd. Jeg kan på det varmeste anbefale Mira Håndverktjenester. Veldig pålitelige mot sine kunder.

Rita, Tårnåsen, 3. nov. 2021

Male stue,gang,trapp

Meget profesjonelt utført arbeid til avtalt pris og tid. God kommunikasjon underveis, og veldig opptatte av at vi skulle bli 100 % fornøyde, noe vi ble. Anbefales!

Ernst, Oslo, 18. okt. 2021

Sparkling av vegger og tak

Mira kom på kort varsel og gjorde en glimrende jobb. Anbefales!

Arne, Oslo, 25. juli 2021

Male/sparkle vegg med minerals revive

Gjorde en veldig god jobb. Veldig god kommunikasjon.

Sindre, Østerås, 14. juli 2021

Sparkling av gipsplater

Veldig bra utført jobb til avtalt pris og tid. De hadde høy fokus på at jeg som kunde skulle være 100% fornøyd med utført arbeid, noe som jeg er, og som jeg satte meget stor pris på. Kommer til å bruke disse neste gang.

Lars, Kolsås, 12. april 2021

Helsparklet tak.

Veldig fornøyd med resultatet! Veldig god pris, god kommunikasjon og profesjonelt utført. Vi hadde en god dialog hele veien, og de var veldig fleksible i forhold til når det passet for oss å utføre arbeidet. Vi hadde i utgangspunktet tenkt til å sparkle og male taket, men ble så fornøyd med resultatet, at vi endte opp med å male hele stuen! Anbefales på det sterkeste.

Ellen, Oslo, 11. april 2021

Male trapp

Jeg fikk malt en trapp som var i furu hvit og i tillegg en gang/entre. Er veldig godt fornøyd med jobben som ble gjort. De var veldig serviceinnstilt og holdt meg godt oppdatert underveis. De var nøyaktige, hyggelige, gjorde godt arbeid og var veldig opptatt av at jeg ble fornøyd med jobben noe jeg er.

Gudmunn, Vollen, 25. mars 2021
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Duong Maling Og Tapetserer-Service

4.8 33 evalueringerBetalt Larvik