Siste evalueringer (6)

Male rom 14m2

Vi skulle male et rom og sparkle en vegg. Dessverre ble det ingen god resultat. Ahmed skulle gjøre hele jobben ila en dag som førte til at sparkel hadde ikke tørket før han begynte å male. Så sparkelmassen falt av og veggene hadde flekker. Da fikk vi beskjed at han hadde ikke mulighet å avslutte jobben og vi måtte gjøre det ferdig på egenhand. Vi ønsket det ikke, men han nektet å Komme tilbake. Riktig nok så betalte vi 1000kr mindre enn avtalt. Deretter brukte vi flere timer å male vegger ferdig, rydde og male over flekker. De steder hvor sparkelmasse hadde falt av var det hull i veggen. Vi kan dessverre ikke anbefale Ahmed.

Caroline, Oslo, 25. mars 2021

Indre kledning + bytte av vinduer

Årnes Tjenester Ahmed AL Hamad gjorde en kjempejobb, de er genuint hyggelige, pålitelige og profesjonelle. Til å stole på, flinke, enkle å kommunisere med og de utførte arbeidet til vår forventning. Anbefales!

Maria, Fagerstrand, 18. jan. 2021

Legge laminatgulv på 2 soverom

Svært godt inntrykk under befaring som gjorde at jeg straks bestemte meg for dette firma. Jobb ferdigstilt perfekt på 1 dag samme uke som den ble lagt ut på Mitt Anbud (legging av 2 soveromsgulv + listlegging). Kan absolutt anbefales, men håper ikke det betyr at de ikke får tid til å komme tilbake til et prosjekt til som jeg trenger hjelp til.

Kjell, Oslo, 16. des. 2020

Ønsker pristilbud på parkett legging i gulvet

Ganske fornøyd med jobben som ble gjort. Rask og effektiv. Møtet til avtalt tid. Anbefales!

Huan, Oslo, 15. des. 2020

Håndtverker

Vi er kjempe fornøyd med jobben Årnes Renhold utførte i eneboligen vår. De er pålitelige, effektive og vi er meget fornøyd med kommunikasjonen underveis, ikke minst kvaliteten på arbeidet. De Kommer til avtalt tid og arbeidet ble utført raskere enn beregnet, og resultatet ble nydelig! Anbefaler firmaet på det sterkeste. Mvh Havva & Murat Alcil.

Havva, Drammen, 27. aug. 2020

Soverom og kjøkken

Veldig fornøyd! Raskt svar, god kommunikasjon, Effektiv utføring av jobben som ble avtalt. God pris også!

Mina, Oslo, 26. aug. 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Alex Service Angelika Gebura

4.6 43 evalueringer Auli

Årnes Tjenester Ahmed AL Hamad

4.2 6 evalueringer Auli