Siste evalueringer (11)

Renovering kjellerleilighet

Leide de inn for renovering av kjellerleilighet. Leon og Jonny startet oppdraget å begynte på rivingen, vi hadde en felles enighet om at prosjektet skulle være ferdig innen en gitt dato som var satt av Leon, etter 1 uke med arbeid så begynte problemene med at de ikke møtte opp å jobbet som avtalt, når de møtte opp så var de der i 2-3 timer om dagen. Etter en del advarsler så måtte kontrakt termineres da det ikke var fremgang i det hele tatt. Når kontrakt ble terminert så sluttet Leon å svare telefon eller mail. Han hadde da nøkkel til huset og jeg ba spesifikt om at denne måtte leveres snarest. Det hele endte med at jeg måtte skifte lås da Leon ikke svarte meg. Veldig upålitelig.

Kristian, Tomasjord, 24. sep. 2021

Prosjektet endret vel størrelse og beskaffenhet etter første uke og avviksmeldinger ble vel oversett slik at fremdrift ble vanskelig. På grunn av dette ble ca 150 timeverk, dvs alt arbeide utført hod dere ikkr fakturert. Dere har mao fått all riving både kontrakt og tillegg gratis. Når opplysninger om det som lå skjult inne i konstruksjonen ikke stemte og det ble forventet levering av løsninger som ikke ble omfattet av kontraktens utgangspunkt, krevde det fleksibilitet fra begge parter. Nøkkel ble levert snarest. Under de forutsetningene som ble foreslått var nok terminering av oppdraget beste løsning for dere og oss. Jeg håper dere har fått en løsning på oppdraget deres nå.

Jenssen Bygg Og Håndverk 6. jan. 2022

Innvendig malerjobb i tromsø - august 2021

Jeg hadde gleden av å benytte Jenssen Bygg og Håndverk AS i forbindelse med oppussing av leilighet i Tromsø sentrum. Arbeidet bestod i maling av vegger og tak i 53 kvm leilighet, maling av kjøkkeninnredning og fliser samt legging av nytt gulv og nye lister. Arbeidet ble utført grundig og med høy kvalitet. Jeg er svært fornøyd med resultatet. Mitt inntrykk er at dette er ryddige og samvittighetsfulle håndverkere som ønsker det beste for sine kunder. Jeg hentet inn tilbud fra flere selskaper og kan bekrefte at selskapet er konkurransedyktig på pris.

Amie, Tromsø, 25. aug. 2021

Helsparkling av vegg i stue

Jenssen Bygg og Håndverk AS var på befaring og ga oss et godt tilbud på arbeidet. Arbeidet ble gjennomført som avtalt og vi er kjempefornøyde.

Dag, Tromsdalen, 21. mai 2021

Skifte dårlige fuger i dusjhjørne

Positiv erfaring fra start til slutt. Godt tilbud, hyggelige arbeidere som gjør det lille ekstra for at det skal bli godt resultat. Velger de gjerne igjen.

Stine, Tromsø, 20. mai 2021

Jevne ut strievegger leilighet

Hvis du er ute etter et håndverker-team som utfører et fantastisk stykke håndverk til en svært konkurransedyktig pris, så er dette firmaet å gå til. På befaringen gikk vi igjennom oppdraget, og de forklarte utførelsen på en måte som alle forstår. De kom også med forslag til løsninger, samt fargevalg m. M. Det har vært en ryddig prosess hele veien, og resultatet av arbeidet overgikk forventinger med flere mil. Anbefaler disse gutta på det sterkeste om du ønsker et nytt inntrykk av din bolig uten at lommeboka tar fyr.

Dan, Tromsø, 26. april 2021

Sparkle betongtak

Utrolig godt arbeid utført til en konkurransedyktig pris. De sparklet og malte et betongtak som var nokså skjevt, brukte 7 arbeidsdager. Det som trekker de ned er punktlighet og kommunikasjon underveis, noe jeg har snakket med de om også. Men ingenting å utsette på arbeid utført!

Daniel, Tromsø, 12. april 2021

Flislegging gang

Prisgunstig anbud og ryddig i forberedende prosess. Ansatt for oppdrag med avretning og flislegging. Oppdrag måtte kanselleres grunnet dårlig utført grunnarbeid med større feil og mangler. Ikke fornøyd.

Kaja, Tromsø, 22. mars 2021

Gulvbelegg

Veldig fint gjort arbeid. Skjønne det er en liten bedrift som vill langt men pålitelighet er viktig oss mange. Og dette kan bli bedre. Men som sakt veldig fint gjennomført arbeid. Kunne brukt dem flere gang med en garanti at dato og kl blir holdt.

Simen, Kvaløysletta, 27. jan. 2021

Helsparkle vegger med glasfiberstrie

Jeg er meget fornøyd med sluttresultatet av vegger som er helsparklet! Jenssen bygg og håndverk AS har levert på alle punkter. Det har vært ryddig kommunikasjon og de har utført jobben i henhold til avtalt pris og tidsbruk. Jeg kan trygt anbefale Jennsen bygg til andre som måtte ha behov for dyktig håndverker 👌.

Jøran, Tomasjord, 26. jan. 2021

Malerarbeid

Vi hadde Leon og hans firma til å sparkle og male en del overflater i huset vårt. Kvaliteten og samarbeidet har fungert utmerket og det ferdige resultatet ble enestående, virkelig proft! De fikk også en del tilleggsarbeider som de tok på stående fot, selvom de hadde mye å gjøre. Her får man god kvalitet til en fornuftig pris, er ikke i tvil om hvem som skal få den neste jobben i vårt hus. Anbefales!

Nicolai, Kvaløysletta, 25. jan. 2021

Bytte ytterdør og boddør

Veldig bra, vil benytte dem igjen ved behov.

Kristin, Tromsø, 15. jan. 2021
Vis flere evalueringer

Kart

Kart