Siste evalueringer (36)

Isolere en frittstående bu i haven

Jeg er veldig fornøyd med arbeidet MTJ Bygg AS utførte ved å oppgradere Ute-huset med å isolere og panele vegger og bygge nye gulv . God kommunikasjon underveis, pålitelige og effektive. Ryddige og profesjonelle hele veien til en god pris. Kjempefornøyd.

Sigrun, Arendal, 16. sep. 2022

Innvendig maling / sparkling av vegg

Gjort ihht avtale. God kommunikasjon. God kvalitet.

Martin, Arendal, 7. sep. 2022

Maling av vinduskarmer og dør

Godt arbeid og kort responstid.

Marianne, Bjorbekk, 1. aug. 2022

Montering av gipstak

MTJ monterte gips i tak, sparklet og malte. I tillegg støpte de gulv på vaskerom og avrettet et gulv på et av soverommene. Arbeiderne var veldig hyggelige, flinke og effektive. Vi er veldig godt fornøyd med jobben som ble utført og kommer sikkert til å benytte dem igjen ved en annen anledning.

Inge, Bjorbekk, 27. juli 2022

Utvendig maling vindusrammer

Greit nok, men litt høy pris og litt tungvinn kommunikasjon.

Tarjei, Staubø, 21. juli 2022

Terrasse

MTJ Bygg AS bygget en flott terrasse på huset vårt. De leverte raskere enn planlagt til avtalt pris og med meget god kvalitet på arbeidet. Arbeiderne var veldig hyggelige, og kom med tips til utførelse, størrelse m. M. Kommer til å bruke de igjen, og anbefaler de på det varmeste.

Astrid, Risør, 29. juni 2022

Male hytte utvendig

Malte hytte. Jobben ble gjort innenfor avtalt tid og pris. Kvalitetsmessig bra. Kan anbefales.

Henrik, Staubø, 7. juni 2022

Legge parkett

Fjernet gammel og la ny parkett i stue/kjøkken og gang. Flott utført av supereffektive folk til avtalt pris. Gjorde ekstraarbeid uoppfordret, flyttet møbler på plass, fjernet alt av avfall inkl. Gammel parkett. Kan trygt anbefales !

Anne, Kongshavn, 24. april 2022

Utvendig maling 2 x vegger

Veldig god kvalitet på arbeidet til en fornuftig pris. Virket profesjonelle og ryddige. Løste problemer med takrenner på meget tilfredsstillende måte. Konklusjon; meget fornøyd med MTJ Bygg.

Lars, Staubø, 19. april 2022

Isolere vegger i garasje,plate og sette opp hyller.

Dyktige folk.

Øyvind, Arendal, 18. mars 2022

Renovering av et soverom

Jeg var veldig fornøyd med hele prosessen fra tilbud til avslutning. Arbeidet er gjort svært bra kvalitetsmessig. Hyggelige personer og grei kommunikasjon. Alle avtaler overholdt. Kan absolutt anbefales. Gunn-Marit Eriksen, Barbu, Arendal.

Gunn-Marit, Arendal, 20. des. 2021

Maling av 2 små soverom,2 små ganger,1 trappeoppgang

Jeg er meget godt fornøyd med arbeidet som er utført av MTJ Bygg AS i huset her! Det er pålitelige folk, ansvarsbevisste, pliktoppfyllende, svært dyktige og ualminnelig effektive. Fra første stund har de opptrådt og arbeidet profesjonelt. De har god utdannelse innen faget, og det har vært en fryd å se hvor nøyaktig de har utført arbeidet, samtidig som det har gått atskillig raskere enn forventet! De er løsningsorienterte, og de er tydelige og lette å kommunisere med. De er også høflige, vennlige og hyggelige. De har vært veldig fleksible og utført ekstra oppgaver underveis etterhvert som jeg så hvor dyktige de var. De er meget konkurransedyktige. Jeg ønsker å benytte dem igjen!

Eva, Grimstad, 20. nov. 2021

Trappegang

Ganske stor malejobb i en trappegang med en gammel furutrapp. Skulle ha slette vegger og forskjellige farger. Tak, vegger, lister, trapp, dører osv ble meget bra sparklet/slipt/pusset og malt. Maleren kom tilbake og fikset litt småplukk (vi er veldig kravstore). Det lille vi fant ble raskt og effektivt fikset. Kan virkelig anbefale disse til malejobber. Det ble veldig bra og ingenting å klage på mtp kvalitet eller oppfølging underveis og etterpå. Kommer til å bruke disse i fremtiden også.

Rose-Linn, Eydehavn, 6. nov. 2021

Innvendig maling av hytte

Vi er veldig fornøyd med malejobben MTJ Bygg utførte for oss i februar i år på hytten vår i Risør. Jobben ble utført til avtalt tid og pris. Vi ble også veldig glad når vi kom på hytten etter jobben var ferdig - det var så fint, rent og ryddig etter dem. Tadas som leder familiefirmaet er en veldig hyggelig og pålitelig mann. Vi brukte også MTJ til å bygge et anneks og snekre platting utenfor hytten vår i sommer. Vi er strålende fornøyd med arbeidet og resultatet. Vi kan anbefale MTJ Bygg på det varmeste.

Hilde, Risør, 8. okt. 2021

Innvendig male oppdrag

Jobben ble utført etter avtale, god kvalitet på jobben ! Fornøyd 😀.

Anne, Bjorbekk, 8. sep. 2021

Mailing av sommerhytte

Malerarbeidet ble gjennomført etter avtale til fastsatt pris God kommunikasjon underveis. Så vidt vi kan bedømme meget god kvalitet på arbeidet.

Tom, Fevik, 29. aug. 2021

Utskift av 1 vegg utvendig med kledning

Kjempe bra firma! Kommer når de skal, jobber effektivt og gjør det lille ekstra som og låne stativet for å male på kveldene for å rekke opp til alt. De kom og skiftet kledning på den ene hele veggen vår, og ble gjort på avtalt tid. Koselig familiefirma med høy arbeidsmoral. Trenger jeg nytt oppdrag bruker jeg MTJ bygg as.

Malene, Kongshavn, 21. juli 2021

Bytte kledning,vannbord,2 verandadører og 1 vindu

Gjorde en større jobb med bytte av kledning, etterisolering, bytte av vinduer, dører, maling med mer. God kvalitet på arbeidet og holdt meg oppdatert på utfordringer under veis. Kan trygt anbefales.

Thomas, Kolbjørnsvik, 15. juni 2021

Bygge gjerde

Kjempefint utført arbeid med bygging av gjerdet. Prisen ble som avtalt og Tadas som driver firmaet er en ryddig, hyggelig og flink fyr.

Eli, Kongshavn, 14. juni 2021

Vaske og male hus og garasje

God kvalitet på arbeidet, grei kommunikasjon underveis. Lett å be om «tilleggsjobb» som å skifte ene bordkledning og ta ned parabol.

Åsne, Bjorbekk, 10. juni 2021

Skifer i trapper og platåer

MTJ bygg as utførte skifer legging i trapper og platåer hos oss og gjennomførte dette til vår fulle tilfredsstillelse. De var raske og effektive og leverte et topp resultat på avtalt tid og pris. Vi kan og vil trykt anbefale dette firmaet videre.

Thorild, Arendal, 14. mai 2021

Male en vegg

Solid håndtverk av maleren.

Magne, Fevik, 6. mai 2021

Endre vegg/fasade på anneks til hytta

MTJ Bygg leverte det beste anbudet på skifte av fasade i et hytteanneks. Vi er særdeles godt fornøyd med arbeidet. De kom som avtalt og fremsto som meget godt forberedt slik at arbeidet gikk helt etter planen. Kreative og fine løsninger. Alle virket fokusert på å levere kvalitet i alle deler av arbeidet. Hyggelige og imøtekommende på alle måter. Siden dette arbeidet ble perfekt utført, bestilte vi også noen tilleggsarbeider og malingsarbeid. Igjen ble dette levert med topp kvalitet og til avtalt pris. De ryddet alltid opp etter seg, tok med seg gamle materialer, vinduer etc. Dette kunne ikke gått bedre, og vi kommer helt sikkert til å benytte MTJ Bygg også ved neste anledning.

Ivar, Kongshavn, 24. april 2021

Renovering av bu/uthus,samt smårep. på hovedhus

God kvalitet på arbeidet, ryddige, pålitelige og effektive👍.

Maiken, Arendal, 25. mars 2021

Bygg om terrasse og lage en ny terrasse

Dette firmaet kan anbefales på sterkeste. Er meget pålitelige og effektive . Utføre jobben meget bra.

Bjørn, His, 25. mars 2021

Bytte kledning og montere snurredass på hytte

Hyggelige karer, som på tross av endringer underveis gjorde jobben effektivt og bra. Kom med gode forslag til løsninger og var selvgående.

Henrik, Nissedal, 22. mars 2021

Nye vinduer og kledning

Ryddige,utførte godt arbeide og prisen ble som avtalt. Hyggelige folk. Anbefales på det varmeste.

Erik, Kolbjørnsvik, 4. nov. 2020

Sparkle og male mur

Greie avtaler underveis for tidspunkt , jobben ble gjort fortløpende.

Åsne, Bjorbekk, 21. okt. 2020

Gips i tak

Vi er superfornøyde med MTJ BYGG. Tadas kommer til avtalt tid, utfører en god jobb og til rimelig pris. De har tatt på seg ekstra oppgaver, og holdt seg til tidsskjema. Vi kommer til å ringe de neste gang:).

Stine, Arendal, 7. okt. 2020

Trapp med platting

Vi hadde disse hyggelige karene hos oss for å sette opp trapper med tilhørende terrasse/platting. God dialog underveis, pålitelige, effektive og god kvalitet på arbeidet. Vi kommer til å bruke dem igjen, og anbefaler dem gjerne videre!

Anne-Linn, Tvedestrand, 21. sep. 2020

Legge nytt terrassegulv og ny levegg

Effektive og raske, pent arbeid og god kommunikasjon underveis. Bruker de gjerne flere ganger. Anbefales.

Anne, Tvedestrand, 12. sep. 2020

Bygging av loft

Flinke, effektive og hyggelige folk. God kommunikasjon underveis (primært engelsk), fikk beskjed ved forsinkelser. Fikk loftet akkurat som jeg ville ha det innen rimelig tid, ingenting å klage på.

Iren, Tvedestrand, 11. sep. 2020

Maling av enebolig

En bedrift jeg kan annbefale videre med kvalitet i alle ledd både når det gjelder pris, gjennomføring, effektivitet samt god komunikasjon underveis.

Preben, Grimstad, 10. sep. 2020

Sette inn 2 nye litt større vinduer i kjeller(lecamur) og sette inn ny litt lavere inngangsdør(lecamur)

Veldig effektive og hyggelige! God dialog underveis og kommer til å bruke de igjen. Ingenting å klage på!

Andreas, Saltrød, 2. sep. 2020

Shifte kledning

Veldig bra.

Mahmoud, Arendal, 2. sep. 2020

Gulv legging

Veldig effektiv. Godt utført arbeid. Ryddig pålitelig. Rimelig. Anbefales! ! !

Heidi, Fevik, 1. sep. 2020
Vis flere evalueringer

Kart