Siste evalueringer (5)

Skjære bort liten betongvegg

Skjært av 20 cm av en betongvegg i stue. Arbeidet ble utført samme dag vi fikk tilbudet. Resultatet ble akkurat som vi ønsket.

Tone, Vestskogen, 23. nov. 2020

Grunnarbeid og legge belegningsstein

Oppdraget inkl grunnarbeid for asfaltering, og belegningsstein, drenering og legging av belegningsstein. Meget god planlegging, utført med høy kvaliteten, lynraskt, meget ryddig og god kommunikasjon underveis. Tilsvarende for pris. Profesjonell levering og jeg kan trygt anbefale Bålsrød.

Anders, Nøtterøy, 24. okt. 2020

Rive mursteins peis

Riving og fjerning av mursteinspeis: En ganske stor jobb som ble gjort på drøyt én arbeidsdag. Det var overraskende lite støv å vaske etterpå. Fjerning av 30 meter steingjerde: Også en omfattende jobb som ble utført effektivt og profesjonelt. Planering av tomt: Mye masse ble flyttet på for å jevne ut og rette opp negativt fall mot huset. . Litt igjen å gjøre etterpå, men det regnet vi med. Veldig bra utført. God kommunikasjon underveis, og alt utført til en hyggelig pris.

Audun, Tønsberg, 28. sep. 2020

Reparere påkjørt bom - sveis ?

Sveiset og reparerte en privat bom som var kjørt ned av bil. Relativt liten jobb, men viktig for oss å få det fikset for å hindre gjennomkjøring på feltet vårt. Hentet bommen samme dag, sveiset og returnerte og monterte opp bommen senere på ettermiddagen. Veldig effektiv og raskt ekspedert til en grei pris.

Jon, Tønsberg, 24. sep. 2020

Skaving av matjord,grusing av parkering. 4500m2

Jobben ble utført til avtalt tid og pris. Meget løsningsorientert da jobben ble litt annerledes enn planlagt på forhånd. Alt i alt strålende fornøyd.

Grid, Sandefjord, 4. sep. 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

SVEINS GARDEN

4.8 21 evalueringerBetalt Skoppum

C&C Hagelykke Sem

  Kongsberg