ESTATEMENT AS

4.5 (8 evalueringer)
 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • ANSATTE
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Åpner i dag klokken 11
  Søndag Stengt

ESTATEment AS

Sertifisert takstmann på tilstandsrapportering med verdi- og lånetakst, samt e-takst og skadetakst med 20 års erfaring på eiendom. Prosjekterer og bygger våtrom etter byggebransjens våtromsnorm. Har våtromssertifikatet modul C som uavhengig kontrollør.?

Dyktig sivilingeniør med lang erfaring på stål og betong med som partner i selskapet, faglærte murere, flislegger, malere, elektrikere og rørleggere osv. som vi har nært samarbeid med og benytter som underentrepenører. men har også dyktige handymen og lærlinger som utfører jobber hvor fagbrev ikke er påkrevd.

Bredt spekter av verktøy, maskiner og instrumenter.

Utfører store og små jobber på fasade og innendørs arbeider. Sertifisert på microsement, men benytter også rimeligere løsninger på områder som ikke utsettes for stor slitasje eller vann, eller f.eks epoxy.

Spesialfelt innenfor takst er verdifastsettelse, reklamasjonstakst, skadetakst, våtromskontroll, ettårsbefaring, droneinspeksjon og inneklimatakst med radonmåling, samt tilstandsrapportering for ulike formål. Samarbeider med en rekke takstmenn som har f.eks elektrisk, brann, trekonstruksjon, fasade, sopp mm. som spesialfelt. Benytter gjerne uttalelser fra de i takstrapporter, basert på prøvetaking, bilder eller befaring.?

Har markedets mest omfattende analyseprogram på boligverdi og lang erfaring med utøvelse av skjønn, nanodrone og droner på helt opp til 20 MP. En rekke elektroniske radonmålere, inneklimasensorer, inspeksjonskamera, thermoscanner etter kuldebroer for å avdekke kondens/sopp og trolig markedets beste og rimeligste form for radontiltak.

Har et unikt nyutviklet instrument for automatisk å regne ut størrelse på boliger med buer og ukurante vinkler som også autogenererer plantegninger. Leverer også 3D plantegning og fotorealistisk 3D-rendering.

Arealsvinn ved boligkjøp er ikke uvanlig. Nå som ny Avhendingslov gjør at man kan klage på alle skjulte feil og mangler over 10 000 kr,, så foretar vi også dokumentkontroll av registrert eiendomsmegler sammen med reklamasjonstakst. Samarbeider med dyktige eiendomsadvokater.

Samarbeider innad i et team med en rekke takstmenn og spesialister på sine respektive fagfelt i hele Sør-Norge. Spør om en hyggelig pris for alle takster, tilstandsrapporter og bygg.

Oppdraget og kvaliteten er viktigst. vi blir alltid enige om prisen ;-)

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

 • Åpner i dag klokken 11
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften