Siste evalueringer (7)

Renovering av leilighet 54kvm carl berner

Effektive og på tid. God kvalitet på arbeidet og fornuftige priser. Anbefaler å bruke Proff Bygg dersom du skal pusse opp boligen din.

Jan, Oslo, 28. jan. 2021

Vurdering tilstand av 200 boliger: fokus på bad og kjøkken

Vi brukte Proff Bygg og Entrepenør AS på 3 prosjekter. De startet arbeidet raskt og det ble utført før avtalt tid. God kvalitet på arbeidet og ryddig kommunikasjon underveis. Anbefaler denne bedriften til andre so ønsker å pusse opp boligen.

Jan, Oslo, 28. jan. 2021

Overflateoppussing og gulvsliping

Jeg engasjerte denne bedriften for å fjerne laminat/parkett i hele leiligheten og slipe/behandle det originale tregulvet under. Jeg er svært fornøyd med resultatet så langt og synes servicen og oppfølgingen har vært veldig god. Jobben ble utført raskt og jeg fikk gode råd rundt forskjellige valg. Jeg kan trygt anbefale denne bedriften til andre.

Sofie, Oslo, 11. nov. 2020

Oppussing leilighet

Får det man betaler for. .

Magne, Oslo, 21. okt. 2020

Male 123kmv leilighet

Fantastisk god service og kvalitet fra start til slutt . De er pålitelig, hyggelige og utrolig profesjonelle. God pris og lette å samarbeide med. Jeg gir dem mine beste anbefalinger.

Neba, Oslo, 15. sep. 2020

Oppussing av 2 soverom og 1 stue

De gjorde en veldig bra jobb, var veldig greie å forholde seg til . Gjorde jobben raskt. Ryddet bra etter seg . Kan absolutt anbefale de, og kommer til å bruke de igjen. Kom også med noen gode løsninger som vi gikk for og er veldig fornøyd med.

Hanne, Oslo, 7. sep. 2020

Oppussing leilighet oslo

Dette er det mest uprofesjonelle selskapet jeg noen gang har opplevet. Jeg har blitt svindlet for flere 10-talls tusen kroner og jeg anbefaler på sterkeste å styre unna. Selskapet anbefalte at jeg kjøpte kjøkkenet via dem, siden de hadde tilgang på rabatter. Avtalen var at jeg forskuddsbetalte kjøkkenet sånn at de kunne bestille det. Det skjedde aldri. De tok pengene i egen lomme og nektet å fullføre kontrakten. I tillegg til dette har de arbeiderne som var innom stjålet barskapet mitt og ødelagt flere eiendeler i leiligheten. Kontrakten skulle vært fullført rundt september 2020, men jeg har fortsatt ikke fått tilbake pengene de skylder meg. Selskapet har flere betalingsanmerkninger.

Simen, Oslo, 6. aug. 2020
Vis flere evalueringer

Kart