Siste evalueringer (5)

Montere minikjökken

Hyggelig montör som gjorde en utmerket jobb.

Ulla, Oslo, 20. juni 2021

Montere alloc plater på kjøkkenvegg

God kommunikasjon før, under og etter arbeidet. Fikk raskt et konkret tilbud på arbeid og materialer. Oppdraget utført som avtalt, og fakturer som avtalt. Helt super leverandør!

Wibecke, Oslo, 31. jan. 2021

Male kjøkken (tre vegg og litt mur) sette opp nytt flatpakket ikea kjøkken

Oppdraget inkluderte nedriving av gammelt kjøkken, male vegger og sette opp nytt kjøkken fra IKEA. Vi gir kun to stjerner på bakgrunn av flere slurvefeil og dårlig utført malejobb. Vi opplevde at kommunikasjonen med leder ikke var god og at han ikke tok oss seriøst som oppdragsgiver. Malejobben er slurvete utført. Flere godt synlige områder der grunning ikke ble dekket, søl på bl. A. Lister som ikke ble vasket vekk og områder med overdreven malingsbruk (dråper som renner nedover). Vi påpekte dette og de kom tilbake for å rette opp. Da løste de det med å hakke vekk malingssølet på lister inkludert malingslaget under. Der det manglet maling påførte de for mye maling som har tørket rennende.

Hilde, Oslo, 25. jan. 2021

Det er jo bare å legge seg "paddeflat" når kunden ikke er fornøyd! Om det oppstår feil er vår innstilling selvfølgelig at dette skal rettes opp. Vi gir kundene 100% fornøyd garanti på utført arbeide og kunden betaler bare dersom de er fornøyd med utført arbeide. Her betalte kunden 100% av avtalt pris! (Kunde 4 voksene kvinner!) Opplevde at jobben gikk etter planen, med god gjennomføring! Og trodde kunden skulle bli meget fornøyd. Det gjelder å komme helt i mål på hele jobben, og malerjobben ble ikke levert etter kundens forventinger. Vi var villige til å gjøre det som skulle til for at kunden ble fornøyd med sluttresultatet - og det står fremdeles ved lag!

PROFFMONTER AS 9. mars 2021

Renovere/montere kjøkken + nytt gulv

Bra: - pris - kvalitet - kommunikasjon - gode løsninger Kan forbedres: - bedre valg av underleverandører - litt bedre effektivitet Velger disse neste gang også.

Thomas, Bekkestua, 24. sep. 2020

Oppussing stue/kjøkken og soverom

Bedriften kom til avtalte tider, utførte jobben som beskrevet, men overskred tidsplan. Ellers fornøyd med ryddighet og gjennomføring.

Morten, Oslo, 3. sep. 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Proffmonter AS

4.2 5 evalueringer Høvik

Kuel Nordic

4.9 30 evalueringer Blommenholm

Åløya Håndverkertjenester AS

4.8 34 evalueringer Bekkestua