Siste evalueringer (14)

Små oppussing av kolonihytte

Meget Godt gjennomført arbeid. Gjorde alt det jeg ønsket meg og mer enn det. Jeg brukte Hol property til snekkerarbeid, malerarbeid, skifte av dør og murerarbeid. De hjalp meg også med all innkjøp av materialer og ryddet bort alt søppel til slutt. Veldig god kommunikasjon underveis. Kunne bare ringe eller sende mail om det var noe jeg lurte på eller som jeg ønsket og de svarte med en gang. Følte meg veldig trygg som kunde. Veldig ryddig med kvitteringer etter innkjøp og alt arbeidet kom i en regning med samlede kvitteringer til slutt. Jeg kommer definitivt til å bruke Hol property igjen og anbefaler de på det sterkest.

Berit, Oslo, 14. mars 2021

Rive restaurant ca 250 m2

HOL Property ble valgt til å utføre en jobb til kr 500 000 ink mva. Underveis i byggeperioden ble vi bekymret for kvaliteten på arbeidet som ble utført. Vi engasjerte derfor en uavhengig takstmann fra TEK-Norge AS. Takstrapport konkluderer at "Utførelse og detaljer tilsier at utførende har liten forståelse for tømrerfaget/malerfaget". Vi har måtte engasjert en ny snekker for å gjøre om nesten alt av arbeidet utført av HOL Property AS. Vår kostnad blir betydelig større enn kr 500 000 som avtalt med snekker. Med utgangspunkt i ovennevnte frarådes det på det sterkeste å benytte HOL Property AS.

Andreas, Oslo, 5. mars 2021

Kjøkkenvask byttes.

Ok utførelse av arbeidet. De burde gitt beskjed tidligere om at de ble forsinket slik at kunne unngått å reise inn til leiligheten og vente der i 3. 5 timer midt på dagen. . . De glemte dessverre å legge igjen den gamle vasken som de ble bedt om.

Geir, Oslo, 25. okt. 2020

Oppgradering av vaskerom

Raskt og effektivt arbeid. God kommunikasjon underveis.

Ingvar, Oslo, 16. okt. 2020

Kjøkken montering

Var ryddig og effektiv.

Aksel, Oslo, 5. okt. 2020

Flytte kjøkken 2 meter

Gjennomfører arbeid som avtalt God kommunikasjon Følger opp anbefales!

Noé, Oslo, 24. sep. 2020

Skifte et vindu

Jobber godt og raskt og er veldig greie å kommunisere med. Anbefales!

Anne-Lise, Asker, 22. sep. 2020

Renovering av kjøkken

Hol løste jobben godt og kjøkkenet ble fint når det var ferdig. Vi hadde litt problemer med at alarmen gikk på Aquasafe-løsningen, men dette ble raskt justert og funker fint nå. Folkene var hyggelige, og kommuniserte godt underveis. Det er noen skjønnhetsfeil som har dukket opp i etterkant; i fuging, samt at en gulvlist har løsnet. De festet også noen lamper under overskap feil, til tross for at vi sa at vi skulle ta elektrikerjobben selv. Dette medførte litt merarbeid og flere hull enn nødvendig. Dette er bare småplukk som trekker litt ned, Hol og Heine var veldig profesjonelle hele veien, alt var dokumentert på fakturaen og det meste gikk helt smertefritt. Jeg kan trygt anbefale Hol.

Bjørn, Kurland, 16. sep. 2020

Montering av kjøkken

Rask og effektiv.

Mohamed, Oslo, 14. sep. 2020

Skifte 2 ytterdører

Svært godt fornøyd med utskifting av 2 ytterdører inkl. Montering av elektronisk dørlås.

Svein, Slependen, 10. sep. 2020

Montering ikea kjøkken 20. eller 21 september

Storfornøyd med Heine og Hol Property, og vil anbefale dem på det sterekste: God pris, topp kvalitet på utførelsen (med forslag til bedre løsninger enn hva var planlagt opprinnelig flere steder), veldig profesjonelt (presist oppmøte til avtalt tid, god kommunikasjon undervegs) og veldig god service av hyggelige fagpersoner! Absolutt ingenting å utsette på noen områder! Kan gjerne ringes som referanse.

Håkon, Oslo, 8. sep. 2020

Skifting av vinduer og verandadør

Heine Olsen responderer raskt, han hadde flinke folk på jobben- effektive og leverte. Heine er serviceminded og opptatt av at sluttleveransen er i henhold til avtale. Godt fornøyd med Hol Property😊.

Trude, Hvalstad, 8. sep. 2020

Montere ny kjøkkenbenk og medfølgende arbeider

God jobb, og kom kjapt tilbake og fikset en liten mangel som blei oppdaget. Veldig god kommunikasjon.

Marius, Oslo, 31. aug. 2020

Tett vask

Veldig fornøyd. Effektivt og bra arbeid til avtalt pris og tid.

Marthe, Oslo, 27. aug. 2020
Vis flere evalueringer

Kart

Kart