VIDAR BERG

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

VIDAR BERG

Vår misjon er og skape økt trivsel både på arbeidsplassen og i de mange hjem.
Dette kan vi få til ved og tilby våre tjenester enten ved rutinemessig renhold i henhold til deres ønsker, eller renhold etter hensiktsmessig avtale i forhold til dine behov.

Hvem er vi?
Vi er en liten familiebedrift som bryr oss om våre kunder og vi har god erfaring, gode referanser og er ellers en stabil partner i hverdagen.


VÅR GARANTI:
Du skal bli fornøyd med resultatet av våre tjenester og er det noe som ikke er ordnet så fikser vi dette uten diskusjon, og du betaler selvsagt ikke før du er fornøyd.?

Vi tilbyr renhold både offentlig og privat
- Hus og hjem
- Butikk
- Kontor
- Skole
- Bil og bilpleie
OG Fokus på smittevern!

Hovedrengjøring:
Her gjør vi rent tak og vegger, alle dører og vinduer, alle lister og håndtak, Innvendig/ utvendig i skaper og øvrig inventar. Dette selvsagt i henhold til inngått avtale om oppdragets innhold og vil kunne avtales individuelt og til en på forhånd godkjent pris.


Vi utfører også flyttevask om du skal flytte ut eller inn eller begge deler. Er boligen tømt for møbler vil du også få en bedre pris. Her skal alle parter bli fornøyd både den eller de som flytter ut eller inn i henhold til vår fornøyd garanti.

Inkludert i våre tjenester:
Daglig renhold, gulvvask med gulvvaskemaskin og mopp for rask og effektiv rengjøring til konkurransedyktige priser. Vi tar selvsagt med oss nødvendig støvsuging, støvtørking samt rydding og etterlater oss stedet slik vi selv ville satt pris på og finne det.

Ukentlig renhold etter avtale: Inkluderer også en god gulvvask med gulvvaskemaskin og mopp men med økt fokus på kriker og kroker og steder hvor ting liker og gjemme seg. Vask av vinduer utvendig / innvendig etter behov. Vi går også over alle håndtak og berøringspunkter. Vi tar også med oss nødvendig støvsuging, støvtørking samt rydding. Vi tømmer søppel og etterlater oss stedet slik vi selv ville satt pris på og finne det.


Er det behov for rens av tepper eller møbler så har vi viljen og utstyret for og få dette gjort.?
Vi er offentlig godkjent av arbeidstilsynet som renholdsbedrift.


Bil og bilpleie:
Vi har god erfaring fra bilpleie og kan tilby full rens og vedlikehold av bilens tekstil eller skinninteriør. Vi utfører også utvendig bilvask, polering, lakkrens og lakkforsegling med 1 års garanti på produktene.?

Ta gjerne kontakt med oss i dag for en hyggelig prat og en fleksibel avtale. Vi kommer gjerne på befaring og vil imøtegå deg med et GRATIS og uforpliktende tilbud på deres behov for våre tjenester.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Ansatte

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften