Siste evalueringer (17)

Tette lekkasje i/rundt pipe

Er særdeles fornøyd med arbeidet utført av Haugland Bygg og Vedlikehold. Kommunikasjonen har vært særdeles god og ryddig, samtidig som det identifiseres og tas tak i utbedringer langt utover det en kan forvente. Viser stort initiativ til å løse oppdrag på vegne av kunden. Er meget pålitelig og effektiv. Kan anbefales på det sterkeste og vil absolutt benytte bedriften igjen.

Morten, Vrådal, 21. aug. 2022

Utvendig trapp hytte

Meget godt fornøyd med jobben. Kan absolutt anbefales videre.

Paul, Stokke, 29. juli 2022

Skifte takrenne

Jobben utført som avtalt. Fastpris, ingen skjulte kostnader. Pålitelig og effektiv, superhyggelig og løsningsorientert. Strekker seg ekstra for at kunden skal være fornøyd! Anbefales på det varmeste.

Cedomir, Skien, 30. april 2022

Blekkbeslag på vannbord

Meget godt fornøyd med denne bedriftens arbeid. Hyggelig ledelse som utførte jobben til en fornuftig pris. Bruker gjerne denne bedriften igjen.

Jan, Porsgrunn, 6. des. 2021

Snekker-jobb.

Samarbeidet mellom meg som oppdragsgiver og håndverker som utførte arbeidet var svært godt, meget god kommunikasjon. Tilpassing i samsvar med mitt behov ble utført på svært tilfredsstillende måte. Sluttprisen jeg betalte var i samsvar med tilbudet jeg fikk selv om jeg fikk "litt ekstra" underveis. Bedriften anbefales.

Laila, Nøtterøy, 24. okt. 2021

Sette inn ytterdør

Engasjert, dyktig og fantastisk utført arbeid. Vil absolutt anbefales.

Thomas, Drangedal, 13. okt. 2021

Tusen takk for meget hyggelig evaluering og for ett godt samarbeid:)

HAUGLAND BYGG OG VEDLIKEHOLD 18. okt. 2021

Vedlikehold av utvendig kledning på hus

Vi trengte vedlikehold av kledning på vår enebolig og la ut beskrivelse på Mittanbud. Ble kontaktet av ymse firmaer som ikke en gang møtte opp til avtalt befaring. Haugland Bygg og Vedlikehold derimot kom som avtalt, veiledet underveis og leverte kjapt et godt fastpris-tilbud. De fikset alt av materialer, startet og avsluttet jobben som avtalt og holdt oss løpende orientert underveis. Veldig hyggelig å være i kontakt med og strålende service. Resultatet er ypperlig og vi er veldig fornøyde med jobben. Fra vi var i kontakt første gang til jobben var ferdig utført tok det ikke mer enn drøye to uker. Er allerede i dialog med samme firma om tilbud på flere jobber vi ønsker utført.

Kim, Sem, 7. sep. 2021

Skifting av 4 vinduer ( 1. og 2. etg.) enebolig

Skiftet 4 vinduer i 1 og 2 etg. Meget godt fornøyd med både kvalitet på arbeidet, kommunikasjon underveis, ryddighet og pris. Anbefales.

Torbjørn, Porsgrunn, 2. sep. 2021

Montere friskluft ventiler

God kommunikasjon underveis og godt utført jobb. Kan trygt anbefales!

Erland, Larvik, 30. aug. 2021

Tak over utgangsdør

Godt utført arbeid og service fra A til Å. Anbefales.

Richard, Sandefjord, 18. aug. 2021

Bytte ytterdør og en innerdør samt noen lister inne i huset

Alltid tydelig kommunikasjon og god kunnskap for jobben utført. Takk! - Neste gang tar jeg kontakt med de først.

Michael, Larvik, 22. juli 2021

Takstige montering

Jeg er fornøyd med jobben som ble gjort, flinke folk, ryddige og profesjonelle i gjennomføring.

Mohammed, Klavestadhaugen, 12. april 2021

Skifte mønebord på enebolig

En veldig pålitelig bedrift, de holdt meg hele tiden underrettet angående forsinkelser, sluttresultatet kvalitetsmessig ble veldig bra. Prisen var i samsvar med tilbud og de var ryddige i alt de gjorde. Dette er et firma jeg vil benytte igjen (dersom behov oppstår for slike tjenester) og jeg kan trygt anbefale de til andre.

Jostein, Gressvik, 24. nov. 2020

Bytte av vindu

Haugland Bygg har byttet vindu samt kledning på den ene siden av huset. Vi er kjempefornøyd med jobben dem har gjort så langt! Hyggelige mennesker som holder det dem lover og resultatet skuffer heller ikke. Hos oss ble ledningen til varmepumpe for kort etter ny kledning ble lagt så sikringen gikk grunnet for stram kabel. Haugland bygg dukket opp dagen etterpå (lørdag) og verifiserte problemet og elektriker fikset dette to dager etter uten merkostnad for oss. Ikke bare er dem pålitelige, men dem fikser opp etter seg hvis uhell skjer. Derfor har vi ingen betenkeligheter med å bruke Haugland Bygg igjen. Noe vi også kommer til å gjøre. Anbefales på det sterkeste! :).

Ove, Gamle fredrikstad, 9. nov. 2020

Bytte utvendig panel

Meget god kommunikasjon, bra respons på endringer i krav spec og fullført helt etter mine forventninger Jeg benytter Haugland i ytterligere et oppdrag som er avtalt, og jeg anbefaler denne leverandøren.

Arild, Råde, 7. nov. 2020

Verandadør reparasjon

Veldig bra utført arbeid og til en god pris. Flink til å kommunisere underveis.

Ulrik, Sarpsborg, 15. sep. 2020

Montere inngangsdør og montere blandebatteri og vaskemaskin

Hyggelig god kommunikasjon, serviceminded og glimrende resultat!

Reidun, Spydeberg, 4. sep. 2020
Vis flere evalueringer

Kart