Mobile BØ AS

4.7 (3 evalueringer)
 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • ANSATTE
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Gvarvvegen 83, 3801 Bø i telemark
 • Åpner Mandag kl. 07:30
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

Mobile BØ AS

De gode opplevelsene skal fortsette når du trenger EU-kontroll, service eller reparasjoner. Teamet vårt er utdannet via bilmerkenes kurs- og kompetansesentre og har siste type av feilsøkningsutstyr for din bilmodell.Mobile består av autoriserte merkeverksteder for Citroën, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel, Volkswagen og Skoda.

Hos oss finner du et stort utvalg og gode tilbud på nye og brukte biler. Vi er autorisert merkeverksted for Opel, men tar også reparasjoner, service og EU-kontroll på alle bilmerker. Velkommen til oss!
Mobile er en av Norges største bilforhandlerkjeder og består av 33 autoriserte forhandlere og merkeverksteder for bilmerkene Citroën, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel, Skoda, Suzuki og Volkswagen. Vi har til enhver tid over 1000 bruktbiler fra alle bilmerker på lager og kan derfor levere bilen du trenger, uansett behov. Du finner oss og vårt brede utvalg produkter, varemerker og tjenester i Akershus, Buskerud, Hedmark, Hordaland, Oslo, Telemark, Vestfold, Vest-Agder og Østfold.

Mobile sine ansatte er stolte av jobben sin og har spisskompetanse. Du kan derfor være trygg på at vi tar svært godt vare på bilen du allerede har. Som verkstedkunde hos oss blir du tatt godt hånd om enten du trenger service, periodisk kjøretøykontroll (EU-kontroll), skadereparasjoner, ruteskift, dekk eller andre deler og tilbehør til bilen din. Vi har kort ventetid og konkurransedyktige priser.

Bilen som transportmiddel er i stadig endring og Mobile følger med i front av denne utviklingen slik at vi kan fortsette å være Norges ledende mobilitets-leverandør også i fremtiden. Som kunde vil vi gi deg alt du trenger for å holde deg oppdatert på bil, det være seg Regjeringens nye avgiftspolitikk, nye bilmodeller og lanseringer eller smarte tips for et godt bileierskap.

Mobile ? vi holder hjulene dine i gang!

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

 • Åpner Mandag kl. 07:30
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften