Nordre Bakke Tjenester Og Utleie

 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • ANSATTE
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Holtungveien 26, 3083 Holmestrand
 • Åpner i morgen kl. 08
  Søndag Stengt

Nordre Bakke Restaurering

På Nordre Bakke Gård i Holmestrand driver vi ett lite verksted som utfører vedlikehold og renovering på gamle og verneverdige vinduer, dører og andre bygningsdetaljer. Vi lager også kopier av disse etter de samme teknikkene og metoder som originalene, også på deler som ikke synes i det daglige, så som sammenføyning i hjørnene på rammen, med gjennomgående tapper uten liming, men med låsing ved hjelp av trenagler.

Innkitting av glass og overflatebehandling utføres med linoljekitt og linoljemaling, noe som sikrer den beste beskyttelsen av treverket.

Min bakgrunn er ingeniør, som jeg har drevet med i 30 år, 8 år på Færøyene, som er mitt hjemland, og 22 år i Norge.

For to år siden flyttet vi inn i ett gammelt småbruk i Holmestrand, som også har en stor låve på eiendommen med ett lite verkstedlokale i.

Da våknet en gammel drøm om å drive for seg selv med snekring, og den meningsfulle jobben med å holde liv i gamle, ærverdige vinduer, dører og andre bygningsdetaljer.

Vi som har holdt på med slikt, vet at materialene og kunnskapen snekkerne som bygde disse 100 år gamle og eldre vinduene, hadde evnen til å velge helt unike materialer og brukte håndverksmessige teknikker som har gjort at disse gamle vinduene og dørene har holdt så lenge.

Estetisk er det ingen tvil om at moderne vinduer sjelden yter en gammel husfasade den ære og verdighet den fortjener.

Besøksadressen er Holtungveien 26 i Holmestrand. Fra Holmestrand kjører du inn rett før den store låven, selv om GPS'en vil ha deg 50m lenger opp i Holtungveien til den gamle innkjøringen til gårdsplassen.

E-post adressen er oli@nordrebakke.no, og telefonnummeret er 975 67 293.
Jeg tar gjerne en gratis og uforpliktende befaring.

Referanser gis på forespørsel.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Ansatte

Kvalifikasjoner

 • Åpner i morgen kl. 08
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften