Siste evalueringer (22)

Bytte fliser på kjøkken

Anbefaler Tonax Mur og Flis, arbeidet var utført med høy kvalitet til veldig god pris. Kommunikasjonen var veldig god og vi var veldig fornøyd med resultatet.

Ines, Oslo, 24. april 2021

Flislegging av kjøkken

Gjorde jobben raskt og i henhold til avtale. Svarte raskt og holdt god kommunikasjon fra start til slutt.

Julie, Oslo, 7. april 2021

Skifting av fliser

Kan anbefales på det sterkeste! Meget faglig dyktige, profesjonelle, effektive, og behagelige å ha i hus! Jeg kommer til å benytte meg av Tonax Mur & Flis også i fremtiden!

Steinar, Oslo, 25. mars 2021

Flislegge 50cmx300cm vegg over kjøkkenbenk.

Ryddig og effektiv leveranse av høy kvalitet.

Jon, Oslo, 25. mars 2021

Flislegging av kjøkkenvegg

Kvalitet på arbeid men også god pris, god kommunikasjon, pålitelig, effektiv og profesjonell! Veldig fornøyd!

Stine, Oslo, 22. mars 2021

Flislegging av vegg over kjøkkenbenk

Tonax Mur & Flis anbefales på det varmeste. Svært enkle å kommunisere med i forkant. Hyggelige folk å samarbeide med. Møtte opp som avtalt og avsluttet arbeidet før tiden. Vi er svært fornøyde med resultatet. Sendte også faktura per e-post samme dag som arbeidet ble avsluttet. Kommer til å bruke dem igjen, dersom jeg trenger profesjonelle, rimelige og pålitelige håndtverkere.

Morten, Fornebu, 10. mars 2021

Fliselegging av kjøkken

Meget godt fornøyd med resultatet av flislegging på kjøkken. De manglet noe utstyr for å kutte våre marmorfliser riktig men dette skaffet de uten problemer og gjennomførte jobben meget bra. Veldig fornøyd.

Christian, Oslo, 4. mars 2021

Fliselegge kjøkken over benkeplate

Veldig bra jobb og fint samarbeid med Antonin! Anbefales!

Kathrine, Oslo, 22. feb. 2021

Utbedring av gulv på baderom

Svært hyggelige og pålitelige, utførte jobben proft og med god kommunikasjon underveis. Vil anbefale på det varmeste!

Anette, Son, 3. feb. 2021

Flislegging over kjøkkenbenk

Meget fornøyd! La fliser på kjøkkenet for meg. God kommunikasjon fra start til slutt. De var ryddige, effektive og hyggelige. Bruker dem gjerne igjen, og anbefaler dem videre.

Fredrik, Hagan, 25. jan. 2021

Flis på flis

Utrolig flinke og raske.

Espen, Oslo, 17. des. 2020

Legge fliser på kjøkken

Vi brukte Tonax Mur og Flis i forbindelse med fliser på kjøkkenet. Vi er kjempefornøyde med dem og kan varmt anbefale de videre! De er utrolig profesjonelle og hyggelige fra start til slutt. De var også svært konkurransedyktige på pris. Man merker at de virkelig kan faget sitt og strekker seg langt for at kunden skal bli fornøyd. De endret til og med fargen på silikonen etter at den var lagt på egen oppfordring fordi de mente at det ville bli enda finere med hvit istedet for svart. Det var også en hakk i en flis som vi så etter at den var lagt og de nølte ikke med å bytte den ut. Vi er virkelig superfornøyde med resultatet! Og vi kommer til å bruke de igjen ved en senere anledning.

Line, Fornebu, 13. des. 2020

Flislegge kjøkkenvegg/backsplash

Veldig fornøyd med jobben utført av Tonax Mur & Flis. Absolutt det beste pristilbudet, godt utført arbeid og meget god service. Kjøpte også inn ekstra fugemasse uten å ta betalt for det. Vi vil bruke de igjen ved en senere anledning. Anbefales!

Fredrik, Oslo, 8. des. 2020

Legge mursteins-fliser på kjøkkenvegg

Veldig fornøyd med jobben de utførte her hos oss med å legge mursteinsfliser på vegg. De kommuniserte godt hele veien, møtte presis til avtaler, og jobbet effektivt. Resultatet er kjempe bra, og til en helt fin pris. Og de ryddet etter seg når jobben var utført. De to var profesjonelle til fingerspissene. Vi benytter dem gjerne igjen. Anbefales absolutt!

Siv, Oslo, 7. des. 2020

Montering av kjøkken

Tonax Mur & Flis hjalp opp med montering og oppsetting av ikea kjøkken. Utrolige fine karer disse gutta! De var super effektive, og ikke minst rimelig. Veldig bra kommunikasjon fra start til slutt. Selv i etterkant. De har vært tilgjengelige desidert det mest løsningsorienterte gjengen jeg har hatt samarbeid med. Anbefaler de på det sterkeste og kommer absolutt til å benytte oss av deres tjeenste ved neste prosjekt.

Kiya, Gjerdrum, 3. des. 2020

Mindre revonering av baderom,ca 4kvm

Effektive, rimelige og pålitelige håndtverkere! De kommuniserte godt underveis, var imøtekommende, løsningsorienterte og profesjonelle. Anbefaler på det sterkeste, vi kommer til å kontakte dem igjen ved senere behov.

Jonas, Oslo, 20. nov. 2020

Montering fliser kjøkken

Monterte fliser over kjøkkenbenk for meg. De gjorde et veldig fint arbeid, og var profesjonelle og pålitelige. Ville absolutt brukt dem igjen!

Anne-Stine, Oslo, 19. nov. 2020

Flislegging

Arbeidet som ble avtalt var flis på 3kvm over kjøkkenbenk. Vi kom i kontakt et par dager før og de kunne stille opp raskt. De kom til avtalt tid, jobbet effektivt og nøyaktig. De la flisene på Fredag, kom tilbake på lørdag for fuge og la silikon på søndag. Virkelig hardtarbeidende håndverkere! Resultatet ser supert ut, se bilder. PS. Det skal sies at kommunikasjon gikk via Anton på engelsk, Han var veldig hyggelig og han videreformidlet til de andre arbeidene. Selv på engelsk var kommunikasjon bra og god rådgiving. Anbefales videre!

Erik, Oslo, 17. nov. 2020

Fliser kjøkken

Kom til avtalt tid, meget effektive og hyggelige. Utførte topp kvalitet på arbeidet - meget pent. Jeg har engasjert dem til mer flislegging i huset mitt. Anbefales på det sterkeste.

Tone, Oslo, 13. nov. 2020

4,5m2 flis legging

Fantastisk bra jobb. Veldig hyggelig og bra kommunikasjon, plus rådgiving. Bare å anbefales. Kommer å bruke Tonax Mur & Flis igjen.

Christoph, Skotbu, 7. nov. 2020

Skifte vinduer og terrassedør

Veldig hyggelige, veldig flinke og veldig raske. Skal helt klart benytte dem igjen 👍🏻👍🏻.

Thor, Hagan, 14. okt. 2020

Avretting med fall av badegulv + flislegging (varmekabler lagt)

De utførte arbeidet etter avtale og rettet opp avvik som oppsto :-).

Kai, Lillestrøm, 14. okt. 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Tonax Mur & Flis V/demian

5.0 22 evalueringer Sofiemyr

Aktiv Bygg og Renovering

4.4 7 evalueringer Sofiemyr