Siste evalueringer (4)

Maling av trapp

Utelukkende fornøyd med totalopplevelse! Fikk mange henvendelser angående denne jobben, men Nylund ga det beste forhåndsinntrykket. Ryddig og god kommunikasjon underveis. Arbeidet ble nøye utført til avtalt tid og pris.

Henrik, Nesttun, 29. mars 2022

Pusse og male trapp

Nylund S Maleri pusset og malte en slitt furutrapp for oss. Utrolig fornøyd med jobben, trappen ble kjempefin. Han er veldig nøye, og i tillegg hyggelig og lett å snakke med.

Lisa, Bønes, 21. juni 2021

Pusse/behandle betongvegg for å få glatte overflater

Nylund’s Maleri helsparklet og malte vegger og tak i stua vår. Vi ble kjent med Kevin gjennom Mitt Anbud og er strålende fornøyd med hele prosessen. Blant 5 mindre og større aktører som kom på befaring valgte vi å gå videre med Nylund’s Maleri. Han er flink på planlegging og kommunikasjon underveis, og utførelsen på arbeidet er over forventning. Kevin har masse yrkesstolthet og anbefales til alle våre venner. Han er den første vi ringer neste gang noe skal gjøres hos oss.

Oliver, Bergen, 25. mars 2021

Flekksparkling og ett strøk maling

Kevin gjorde en kjempebra jobb for oss! Han møtte opp presis, var tilgjengelig og kommuniserte godt før jobben og underveis, og leverte mer og bedre enn vi hadde forventet. Han er også en hyggelig type det er lett å prate med og diskutere eventuelle utfordringer underveis. Vi vil bruke Nylund S Maleri igjen hvis vi trenger maler, og anbefaler firmaet på det varmeste til andre!

Silje, Bergen, 8. mars 2021
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER