Siste evalueringer (7)

Endre fra vindu til dør.

Resultatet ble meget godt!

Rune, Oslo, 15. juli 2021

Legge 55kvm nytt tregulv i november

Vi hadde en god dialog med H&D bygg både før og under arbeidet med å legge gulv i vår nye leilighet. Vi fikk rådgivning for heltregulv, hva som kunne skjule seg under eksisterende gulv, mulige metoder for underlag og en god pris på oppdraget. Da det ble bestilt feil bredde på trebordene, ble dette ordnet raskt med leverandøren, og nye gulvbord ble hentet og levert til oss direkte for akklimatisering en uke før legging. De var flittige, hyggelige og effektive, og resultatet ble veldig bra. Ryddet og støvsuget gulvet, og alt luktet heltregulv med god kvalitet. Lister ble lagt raskt og elegant, og vi fikk hjelp til montering av kjøkkenet etter. Vi er svært fornøyd med resultatet. Anbefales!

Maya, Oslo, 23. des. 2020

Rive av bære vegg

Ryddig bedrift, bra gjennomføring av arbeidet og til en rimelig pris. Selskap jeg kommer til å bruke igjen hvis jeg får behov :).

Kim, Vøyenenga, 11. des. 2020

Regn kommer inn gjennom taket - feilsøk og reparasjon

Kjempe fornøyd! Veldig lett å kommunisere med, løsningsorienterte, profesjonelle i alle ledd. Anbefales!

Ingvild, Oslo, 7. nov. 2020

Lydisolert vegg i kjelleretasje

H&D Bygg AS var hyggelige og profesjonelle. Selskapet kom med gode løsninger på befaring, fremsto profesjonelle og med konkurransedyktig pris. Arbeidet ble fullført iht. Avtale og leveransen var av høy kvalitet. Utfordringer underveis ble håndtert på en god måte og kommunikasjonen fungerte utmerket. Anbefales!

Kjetil, Asker, 5. nov. 2020

Rekkverk på terrasse

Gutta i H&D Bygg AS har levert til fem stjerner på alt. De er pålitelige, gode på kommunikasjon underveis - særlig når ikke alt går som planlagt fra kundens side - og de er veldig innstilte på å finne gode løsninger. Kvaliteten de har levert er i toppsjiktet av hva jeg har opplevd. Kort oppsummert; hyggelige og pålitelige folk som leverer kvalitet.

Jonas, Bekkestua, 19. okt. 2020

Bytting av råtten bunnstokk i gammelt hus.

Jeg er fornøyd med jobben H og D bygg AS gjorde . De utførte en krevende jobb på en god måte.

Pål, Drammen, 14. okt. 2020
Vis flere evalueringer

Kart