Siste evalueringer (24)

Varmekabler på bad blir ikke ordentlig varme

Veldig bra jobb!

Håkon, Oslo, 5. juni 2022

Feilsøke/reparere varmekabler. og installere dimmer

Svarte ryddig og detaljert på anbudet vi la ut og god kommunikasjon underveis Kom til avtalt tid, som passet vår hverdag. Gjorde jobben effektivt og med gode innspill til endringer/forbedringer underveis. Arbeid og materiale av god kvalitet. Ryddig fakturering i etterkant.

Jon, Oslo, 29. des. 2021

Defekt termostat/varmekabel

Anbefales, flinke folk.

Hallgeir, Oslo, 21. des. 2021

Feste og koble nytt speil på badet

Kjapp respons, god kommunikasjon og leverte til avtalt pris.

Jan-Erik, Oslo, 15. nov. 2021

Comfortvarme

Kan virkelig anbefale Kvikk bygg. Kom til avtalte tider, ryddige og god kommunikasjon hele veien og ingen tillegg i avtalt pris.

Annette, Oslo, 30. okt. 2021

Varmekabler virker ikke

Raskt og effektivt til en rimelig pris.

Eivind, Oslo, 11. okt. 2021

Montering av baderom termostat

Pålitelig og effektivt firma.

John, Oslo, 3. okt. 2021

Sjekke varmekabler og henge opp lampe

Veldig hyggelig og pålitelig elektriker. Møtte presis hver gang og hadde god kommunikasjon underveis. Anbefales på det sterkeste 😊.

Lisa, Oslo, 2. okt. 2021

Oppussing av leilighet.

Kvikk bygg tok for seg oppussing av hele leiligheten vår utenom badet. Vi ble veldig fornøyd med resultatet. De hadde god dialog med oss, kom med masse nyttig tips, og utførte en god jobb! I tillegg er Ali en veldig hyggelig og rolig type som ønsker å gjøre en god jobb og kundene fornøyde. Det så vi var viktig for han.

Salma, Oslo, 26. aug. 2021

Fikse gulv og et lite hull

God kommunikasjon, og i en anledning ble noe informasjon ikke formidlet men det ordnet seg. Jobben i seg selv var veldig godt gjennomført og dem ryddet etter seg. Fikk god veiledning underveis og prisen var god også.

Yvonne, Oslo, 19. aug. 2021

Montere platetopp

God kommunikasjon, rask og profesjonell hjelp.

Kira, Oslo, 21. mai 2021

Reparere skader etter vannlekkasje i kjeller. hybelrom.

Vi hadde Kvikk Bygg til å renovere et soverom og et baderom. De kommuniserte bra. De var fleksible i prosessen og var ferdig til avtalt tid. Vi vil absolutt anbefale disse til andre!

Øivind, Oslo, 18. mai 2021

Elektriker

Anbefaler Kvikk på det varmeste! Kommunikasjonen fra start til slutt har vært upåklagelig, presis i oppmøte og imøtekommende! Arbeidet er prima utført og i tillegg er de hyggelige folk! Kommer aldri til å bruke noen andre enn Kvikk.

Fride, Oslo, 6. mai 2021

Dekke til strømuttak

Svært fornøyd med Kvikk Bygg AS. Veldig Hyggelig og imøtekommende elektriker som kom til oss. Gjennomførte jobben raskt og effektivt. Oppleves svært profesjonell. Anbefales på det sterkeste!

Henriette, Oslo, 7. april 2021

Fjerne tilkobling for ovn

Billig, kom raskt og utførte arbeidet veldig bra, utrolig fornøyd :).

Simon, Oslo, 13. jan. 2021

Varmekabler på badet

Jeg hadde problemer med både lysene og varmekablene på badet. Alt ble fikset i henhold til avtalen, på kort tid og med god kommunikasjon underveis. Anbefales på det sterkeste.

Håkon, Oslo, 7. jan. 2021

Feil med varmekabler

Skifte av termostat til varmekabler. Jobben ble avtalt og utført raskt og effektivt, inkludert fakturering. Veldig fornøyd.

Kamilla, Oslo, 2. des. 2020

Varmekabler på bad virker ikke - bytte termostat? eller ny kabel?

Kvikk Bygg tok hurtig kontakt, kom med fastpristilbud, stilte opp i løpet av få dager og kom nøyaktig som avtalt. Det viste seg at jobben måtte endres underveis, de avklarte det med meg, vi ble enig om en noe høyere pris, og de leverte. Veldig hyggelige og profesjonelle. Blant annet satte jeg veldig pris på at bedriften er såpass liten at det var samme person som leverte anbud og som kom innom. Jeg har hatt for mye dårlig erfaring med store bedrifter der anbuds- og salgsavdelingen ikke har god nok kontakt med de som faktisk skal gjøre jobben - mens faktureringsavdelingen er overaktiv og sender regninger for oppdrag som ikke er utført. Kvikk Bygg anbefales!

Andreas, Oslo, 1. des. 2020

Bytte av termostat

Kvikk Bygg Entreprenør AS Var veldig lett og forholde seg til. De var effektive å profesjonelle og de hadde en lav pris for oppdraget i mine øyne. Jeg er superfornøyd og bruker dem gjerne igjen.

Jean, Oslo, 26. nov. 2020

Varmefolie i soverom

De kom raskt på befaring. Fantastisk flott utført arbeid, pålitelig og effektiv, veldig god kommunikasjon gjennom hele prosessen og ikke minst en god pris på oppdraget. Anbefale Kvikk bygg på det sterkeste.

Rubina, Oslo, 25. nov. 2020

Fikse varmekabler

Ærlig, rask, prisen som avtalt, uten overraskelser. Anbefales.

Ofer, Oslo, 23. nov. 2020

Montere benkeplate pluss div snekkerarbeid

Kom presis, utførte jobben som avtalt, de var raske og veldig nøye. Disse guttene er veldig erfarne, anbefaler å velge dem!

Heidi, Oslo, 26. okt. 2020

Takspotter på stua og varmekabler på badet virker ikke

De utførte diverse elektriske småjobber i leiligheta vår. God kommunikasjon underveis, ryddighet og god pris gjør at vi er veldig fornøyde, og kan trygt anbefale andre å benytte dem.

Tore, Oslo, 21. okt. 2020

Bore i betong

Topp håndverkere, pålitelige, generøse og effektive. Fikk mer enn jeg hadde forventet. Anbefales!

Sindre, Oslo, 13. okt. 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Urbana Fasade AS

4.7 229 evalueringer Oslo

E&R Bygg AS

4.9 158 evalueringer Oslo

Oslo Fasade AS

4.7 104 evalueringer Oslo