ANNO EIENDOM GEIR FREDRIKSEN

4.8 (13 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Restadjordet 75, 1394 Nesbru
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
  • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
  • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud
  • - Vært minst 12 måneder på Mittanbud

ANNO EIENDOM 

Anno Eiendom er en norsk liten håndverks bedrift består av malere, snekker, godkjent rørlegger og godkjent elektriker, alle med lang og god erfaring innenfor sitt fag.


Vi påtar oss både små og mellomstore oppdrag. Innenfor maling påtar vi oss alt fra ett enkelt rom som ønskes malt til maling av hele hus.


Som snekker påtar vi oss oppdrag som små fikse ting i huset til bygging av små bygg såsom bod, garasjer, tilbygg, overbygg, terrasser, plattinger gjerder osv... Vi kan vise til mange gode prosjekter og oppgir gjerne referanser om det er ønskelig.


Om jobben er liten får du møte bare en av oss -men er jobben stor eller du ønsker jobben gjort raskt- møter du flere av oss.

Vi er «best i klassen» både på pris og kvalitet på jobbene vi utfører. Vi skal kun ha fornøyde kunder og forlater ikke en jobb før kunden er fornøyd.

Vi synes det å skape gode resultater er skikkelig gøy. For å få et godt resultat liker vi å forberede oss godt før arbeidet igangsettes, avklare forventninger med kunden og sikre at oppdaget løses til kundens tilfredstillelse. Vi bruker kun det beste av kvalitet på malerkoster og utstyr.

Ved å engasjere Anno Eiendom vil du oppleve en service av ypperste klasse, vi utfører jobber til svært fornuftige priser. Vi vet at skal man overleve i denne bransjen er man avhengig av topp score her på mitt anbud og vi ser viktigheten av at kunden kan anbefale oss til naboer, familie og venner.

Til oppdragene har vi alt utstyr som trengs i forbindelse med oppussing/maling/rehabilitering. Vi dokumenterer nøye alt arbeid som blir gjort og eventuelle avtalte utlegg.

Ta kontakt for befaring og tilbud. Vi er sikker på at du blir fornøyd :-).

Etter en befaring vil du få skriftlig tilbud på jobben, fastpris om du ønsker det, eller timesprisen om det er å foretrekke.

Geir 906 00 111
Bjørn 900 52 300
geir@annoeiendom.no
bjorn@annoeiendom.no

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

  • Restadjordet 75, 1394 Nesbru

Kontakt bedriften